keresés menü

Kreatív alkotótechnikák állatos képek felhasználásával

Sokan vagyunk úgy, hogy imádjuk az állatokat, de a lakáskörülményeink vagy éppen fennálló macska-, kutyaszőr-allergia miatt nem tarthatunk kisállatot. Ő számukra mindenképp, de talán az állattartók számára még inkább nagy kedvenccé válhatnak az Alkoss Otthon kreatív áruház állatokat ábrázoló gyémántszemes kirakókészletei.

Ez az új kreatív technika mindenkit elbűvöl. Ha nem ismered még, nézz szét a webáruház oldalain, számtalan kép között barangolhatsz. Hogy megkönnyítsék számodra a keresést, csoportosították a készleteket témák szerint. Ha mégsem kedveled a csillogó kövecskéket, akkor találhatsz még állatokat ábrázoló számfestő képeket is, szintén témák szerint kategorizálva.

Hogyan hatnak ránk az állatok?

Már sok kutatás bizonyítja, hogy a közösségi médiában mennyivel több figyelmet kapnak az állatos hirdetések, posztok, videók. Akinek van kisállata, tudja, hogy mennyi szeretetre, energiára tud szert tenni általa. Egy állatos kép a falon is el tudja ezt érni, beindítja a boldogság és örömérzetünket.

Nem kell sokat ecsetelni, hogy milyen érzés lehet kedvenc állatunk képét saját magunk elkészíteni. Az alkotás folyamata már önmagában is feltöltő jellegű, hát még, ha olyan képet ábrázol, amelyet alig várunk, hogy kitegyünk a falra. Ilyen alkotásokat ajándékba is adhatunk, de vigyázzunk, ezzel jobban mellélőhetünk, mint egy virágos vagy tájképes gyémántkirakó szettel, számfestővel.

Mindenkinek más a favorizált állata, így nem árt tisztában lenni vele, mielőtt ajándékba szánjuk. A kép mérete sem mindegy, mert van, aki kis képeken szereti viszontlátni kedvencét, és van, aki az ágya mögötti falon minél nagyobb méretben. Jó tudni azt is, hogy a megajándékozandó személy szeret-e kreatívkodni. Mert ha igen, akkor ne készítsük el helyette a képet, csinálja csak meg saját maga!

Együtt alkotás öröme

Még jobb, ha kedvenceteket együtt készítitek el. A kézműveskedés, közös festés, rajzolás és a gyémántszemek felpakolása a vászonra nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden résztvevő számára. Ha gyermekkel együtt készül a munka, kölcsönösen tanítjátok is egymást közben.

Ha gyermekeddel együtt vágsz bele egy gyémántszemes kirakó elkészítésébe, akkor javasolt először a kezdőszettekkel próbálkozni. Ezeket Részben kirakható elnevezéssel találhatod meg. Ezeknek a képeknek csak egy része van megjelölve, a többi eredetiben marad, így kettős hatású lesz a kép. Haladóbbaknak ajánlott a Teljesen kirakható gyűjtemény, bármely témából lehet ilyen képeket találni, állatosból is, minden méretben.

Mindegyik kreatív hobbi úgy van kitalálva, hogy bármikor félbe lehet hagyni, és amikor időtök, kedvetek van hozzá, lehet folytatni. Viszont a korábban elvégzett munka nem vész el, sőt! Az elkészült részletek inspirálóan hatnak, hogy minél hamarabb fejezzük be a művünket!

Ne feledd, ezeket a különlegességeket az Alkoss Otthon kreatív áruház oldalain találod meg! Jó böngészést hozzá és ha kérdésed van, keresd őket bátran!

(Szponzorált tartalom)