keresés menü

Kozmetikumok a szoláriumozók körében

Minden azzal kezdődik, hogy a potenciális vendégek eldöntik; igen, szolizni szeretnénk. Ez azonban tényleg csak a kezdet. Próbálnak választani a sok-sok szoláriumstúdió ajánlatai közül, ami nem valami egyszerű. A speciális gépek és csövek biztosítása mellett ezért azt is elvárják a szalonoktól, hogy például a barnulást támogató kiegészítőket is felkínáljanak nekik. 

A következő cikkben most megtudhatod, hogy milyen termékeket érdemes felajánlani a szoláriumozás során, s ez talán egy lépéssel közelebb visz majd téged a hűséges vevőkör kialakításához. 

Ennyire fontos, hogy kiegészítőket is beszerezzünk?

Eddig nem tartottál a polcokon különleges kozmetikumokat? Pedig hosszú távon csak így maradhatsz versenyképes a telített piacon. Ha valahol, hát a szolárium világában elég nagy a verseny, éppen ezért minden kis “pluszra” szükséged lesz. A Hollandimpex KFT szoláriumkozmetikumai között olyan minőségi krémekkel találkozhatsz, amelyeknek köszönhetően az ügyfelek mosollyal az arcukon távoznak majd. 

A plusz produktumok tehát hozzájárulnak ahhoz, hogy jó benyomás alakuljon ki a szolgáltatással kapcsolatban a vevők fejében, így eldönthetik, később visszatérnek-e hozzád vagy sem. 

Hiszed vagy sem, a gép önmagában semmi, ezt mindenhol megtalálják, még az újabb masinák sem okoznak már nagy meglepetést. A legújabb csövek már emelik a szintet, a szakképzett személyzet és a széles termékpaletta pedig megkoronázza az egészet. 

A kozmetikumok szakszerű kiválasztása 

Az első és legfontosabb, hogy legyen választék. Ha például egy adott márkával szerződtél le, akkor több termékét válassz ki, hiszen az a jó, ha minél több bőrtípushoz tudsz ajánlani krémet. Tarts szoláriumozás előtti és utáni krémeket, általános hidratáló változatokat, de arc- és testápoló, illetve fényvédő kozmetikumokat egyaránt szerezz be, valamint gondolj az anyajegyekre is!

Nem feltétlenül kell csak egy brand mellett dönteni, a Hollandimpexnél több márka és típus közül tudsz választani, az sem gond, ha árban is nagy a szórás. Néhány vendég nem hisz az olcsó krémekben, míg mások nem engedhetik meg maguknak a drágább kozmetikumokat. 

Ami még meghatározó lehet

Legyen pár márkás darab a tarsolyodban, ezek lesznek a húzótermékek! Az nem jó, ha kizárólag alacsony árkategóriájú kiegészítők várják az ügyfeleket, mert ez könnyen elriaszthatja őket. Igaz, hogy nem minden a név és egy olcsóbb, kevésbé ismert kozmetikum is lehet ugyanolyan jó, de ezt nem mindenki látja így. 

Fontos! Olyan alkalmazottak segítsék a munkát, akik képesek a vendég bőrtípusának megfelelően kiválasztani a kiegészítőket. Nagyon amatőr hatást kelt, ha fogalmuk sincs a témáról. 

A szoláriumkrémek kínálata tehát sokat hozzátesz az üzlethez. Ezt nekünk tulajdonosként nem árt szem előtt tartanunk. 

(Szponzorált tartalom)