keresés menü

Könnyítsd meg az irodai cateringrendelést!

Nincs is jobb egy közös irodai falatozásnál, különösen, ha a szervezés profi és az ételek is ízletesek. Gyakran azonban nehézségekbe ütközhetünk, hiszen nem is olyan egyszerű ezt ezen a szinten meglépni. Lássuk, mire számíthatunk egy ideális szolgáltató esetében!

Változatosság és minőség

Az irodai cateringrendelés kérésére sok étterem élből nemet mond, hiszen a nagy mennyiség, a sok különféle opció és a bonyolult kiszállítás nem mindenkinek vág a profiljába. Ez pedig igencsak megnehezíti az irodai dolgozók dolgát, hiszen egy szűk csapatépítőre is nehéz lehet megfelelő opciókat találni.

Mivel mindannyian mások vagyunk és más az ízlésünk az ételek terén is, fontos, hogy több fogás közül is választhassunk irodai bekészítés esetében. Így elkerülhető az, hogy valaki a személyes preferenciái, vagy ételérzékenysége miatt kimarad a jóból. Éppen ezért egy jó cateringszolgáltatónak széles választékot szükséges felmutatnia, hogy biztosan mindenki boldogan fogyaszthassa az általa preferált ételeket.

A változatosságra is nagy igény van, különösen állandó rendelés esetén. Népszerűek az amerikai mintára tartott tematikus napok, melyeken a hét minden napján más kultúra ételeit fogyasztják, vagy más szokást tartanak. Ilyen például a “húsmentes hétfő” vagy a “Taco kedd,” de bármilyen más variáció is szóba jöhet, az igényekhez igazodva.

Jó tehát, ha egy szolgáltató több típusú konyha ételeit képes elkészíteni magas minőségben, és időnként változatossággal kecsegteti az irodai dolgozókat.

Különleges igények

Egyre több igény merül fel a személyes preferenciák és az ételérzékenységek miatt a “mindenmentes” ételek iránt. Nincs ez másképp egy irodában sem, ahol egy nagy létszámú csapatnál szinte biztosan lesz néhány ember, aki vegetáriánus, vegán, vagy valamilyen ételérzékenysége van. 

Természetesen rájuk is érdemes gondolni, és megkérdezni a szolgáltatót a lehetőségekről. Nagyon fontos az is, hogy a szolgáltató feltüntesse a hozzávalókat és alapanyagokat, hogy ne okozzon fejtörést, melyik ételben milyen esetleges allergén van.

Minimális adminisztráció

A catering rendelését jellemzően minden cégnél más és más végzi, egy lelkes felsővezető, vagy egy mindenre ügyelő asszisztens személyében. Ám egy fontos csapatnak igen nagy fejtörést okoznak az ide-oda rendelgetésnek, akik nem mások, mint a pénzügyesek. Egy áfás számlákat és szállítóleveleket gyűjtögető rendszerrel ugyanis hamar káosz uralkodhat el, nem is beszélve a költséghelyek elszámolásáról.

Éppen ezért fontos, hogy a cateringszolgáltató a lehető legminimálisabb adminisztrációval segítse a pénzügyi területen ezért felelős kollégákat. Így jól nyomon követhető, hogy ki, mikor, mit, mennyiért rendelt, és havi egy dokumentációval le is van tudva a dolog.

Válaszd az Ordit.hu széleskörű szolgáltatásait, ha fontos számodra, hogy magas minőségű és könnyen adminisztrálható irodai cateringet rendelj!

(Szponzorált tartalom)