keresés menü

Komplett ajándékcsomagok összeállítása családoknak

Az ajándékozás mindig örömteli pillanat, de igazán akkor válik egy izgalommal teli időszakká, ha tudjuk, hogy mit vegyünk az illetőnek. A közeli családtagok esetében nagyjából lehet tudni, hogy melyek az érdeklődési körök, de ha már távoli a kapcsolat vagy kifogytunk az ötletekből, bizony gondban vagyunk.

Amikor egy egész családot szeretnénk megajándékozni

Előfordul az az eset is, amikor családtagok a távolabbi rokonokat szeretnék meglepni valamivel, ilyenkor érdemes A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat családi ajándékcsomagok kínálatát átböngészni, ugyanis a néhány főtől egészen a nagyobb csoportokig képesek úgy összeállítani meglepetéscsomagot, hogy biztosak lehetünk benne, mindenki örülni fog.

Ha egy egész családot vagy csapatot szeretnénk megajándékozni, akkor nem lehet arról szó, hogy ismerjük minden egyes tagnak az ízlését, ezért olyan holmikkal kell meglepni őket, amelyekről általánosságban feltételezzük, hogy szeretni fogják. Az egyik ilyen jolly joker ajándék az édesség, a másik pedig az alkohol.

Ugyanakkor fontos, hogy mindkettő magas minőségű, netán egyedi legyen, ami a Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat minden termékére igaz, hiszen prémium ajándékcsomagokat készítenek elsősorban gasztronómiai kézműves termékekből.

Férfiaknak vagy nőknek, de “Mindenkinek jut”

A webáruház minden egyes ajándékcsomagját különleges névvel látja el, ilyen pl. a “Mindenkinek jut” elnevezés is, amely utal arra, hogy annál a családnál, akinél ezzel szerzünk örömet, tényleg el tudják osztani a finomságokat maguk között és mindenki részesülni fog belőle.

Kapható külön “Férfiaknak” szánt ajándékcsomag is, amely jó meglepetés lehet egy férfi brigádnak a munkahelyen. Léteznek már 5 főre, de akár 20 főre szánt összeállítások is, hogy mindenki kedvére válogathasson. Ez a csomag többféle különleges csokoládét és gyümölcsöket tartalmaz. De aki úgy gondolja, hogy még ez a csokimennyiség is kevés, az vásárolja meg a Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat Csakis csoki extra ajándékcsomagját.

“Az egész családnak” családi válogatással pedig biztosan minden családtagnak a kedvében lehet járni. Az összeállításban található Villányi Cuvée, Badacsonyi Olaszrizling, számtalan egyedi kézműves csokoládé, gyümölcsös kekszkosárka, Szicíliai espresso szemes kávé, Natúr libamáj konzerv és a sort még hosszan lehetne folytatni.

A diétások sem maradhatnak ki

Mint ahogy a webáruház minden termékkategóriájában, úgy ebben a családi kategóriában is található cukorbetegnek összeállított kompozíció, amellyel a hozzáadott cukrot nélkülöző gasztronómiai ínyencségeket vonultatják fel. Ezekben a csomagokban a csokoládék édesítését, ahol szükséges, steviával vagy édesítőszerrel oldják meg. Érdemes az ajándékozást megelőzően utánajárni, hogy milyen szintű az illető cukorbetegsége, mert van, aki ilyen táplálékkiegészítőket sem kaphat. Ha maradt még kérdésed, akkor A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat szívesen áll rendelkezésedre.

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥