keresés menü

Költözés Budapesten belül – Hogyan csináljam?

A mai felgyorsult világunkban igazi kihívást jelent egy költözés megszervezése. Nem beszélve arról, ha ezt Budapest területén szeretnénk lebonyolítani, hiszen itt több tényező is nehezíti a pályát. Hogyan érdemes nekiállni a feladatnak?

Már az elején hívjunk segítséget!

Bizonyára te is szeretnél minél hamarabb végére érni ennek a munkának, így jól jönnek a segítő kezek. A költöztetés során nem biztos, hogy akkor hozzuk meg a legjobb döntést, ha a barátainkat vagy családunkat kérjük meg a cipekedésre. A keskeny utcákon manőverezni még egy kisebb autóval is nehéz. Plusz stresszfaktort jelent, ha meg van pakolva a csomagtér, mert aggódhatunk, hogy vajon mi borul le a következő piros lámpánál. A bútorokkal közlekedni a lépcsőházak szűk folyosóin pedig csak hab a tortán.

A költöztetés Budapest kerületeiben és agglomerációjában akkor megy a legolajozottabban, ha egy hozzáértő csapat áll a szolgálatunkra. A visszuk.hu stábja több éves tapasztalattal rendelkezik, melyet szívesen kamatoztat egyre növekvő megbízásai alkalmával. 

Mivel szembesülünk egyes kerületekben?

A gyönyörű, ámde zsúfolt fővárosban próbára teszi a türelmünket a megfelelő parkolóhely megtalálása. A belváros területét ez a probléma kifejezetten érinti, ugyanis eleve kevés a parkolási lehetőség, napközben pedig még több kanyart kell tennünk, mire találunk szabad helyet. 

Sok esetben csak mélygarázsok érhetők el, azonban ezeknek a kialakítása nem teszi lehetővé a teherautók parkolását. Ebből adódóan a belvárosban 3,5 tonna kapacitású gépjármű a legideálisabb, mert szinte bárhova be lehet velük hajtani.

A külkerületekben eme jelenség nem olyan számottevő. Ráadásul ezeken a helyeken módunkban áll ingyenesen parkolni. Az biztos, hogy Budapest sokszínűsége mindenki számára teremt olyan közeget, ahol komfortosan érezheti magát. A visszuk.hu költöztető cég minden tőle telhetőt megtesz, hogy az ügyfél minél hamarabb birtokába vehesse új lakhelyét.

Ami gyakran szóba kerül budapesti költöztetés esetén 

  • A költöztetés végösszege Budapest területén rendszerint óradíj alapon kerül kiszámításra, mert így a legkönnyebb nyomon követni a valós munkaidőt.
  • Jellemzően reggel 8 és délután 6 óra között kerül lebonyolításra a költöztetés.
  • A legforgalmasabb időszak költöztetés terén a nyár. Havi szintre lebontva pedig a hónap vége a legsűrűbb.
  • Érdemes előre megtervezni és egyeztetni a költöztetés időpontját a lehető leggördülékenyebb kivitelezés érdekében.
  • A cégek diszpécsereivel minél részletesebben beszéljük meg az igényeinket, hogy hatékonyan haladjon a folyamat, és ne érjenek váratlan meglepetések.
  • A belvárosban foglaljunk parkolóhelyet, nézzünk utána, hogy szükséges-e behajtási engedély.

Jó pár tényezőt célszerű figyelembe venni, ha költözésre adjuk a fejünket. Higgyük el, hogy Budapesten belül jobb, ha nem a buszon zötykölődve vagy a saját gépjárművünk épségét kockáztatva kezdünk bele a procedúrába. Egy megbízható cég garantálja a költöztetés sikerét.

(Szponzorált tartalom)