keresés menü

Kevés a hely a nappaliban? Van megoldás!

A nappali méretei adottak, így olyan bútort kell ide választanunk, ami befér a helyiségbe, de legyen dizájnos és praktikus is a kanapé! Ennyiféle szempontnak megfelelni nem egyszerű dolog, jó hír azonban, hogy lehetséges megtalálni az ideális nappalibútort.

A VIP Kanapé bútoráruház sarokkanapé kínálatában ugyanis kis méretű L alakú kanapékat is találunk, amelyek ugyanolyan jól ki tudják szolgálni az igényeinket, mint egy nagyobb változat. Össze is gyűjtöttünk néhány kedvelt modellt a webáruház termékei közül. Vajon neked melyik nyeri el a tetszésedet a leginkább?

Samba kis sarokkanapé

Méretét tekintve ez az egyik legkisebb modell a bútoráruházban, mindössze 235 x 165 cm. Ennek ellenére egyáltalán nem kell lemondani róla, hiszen ideális lehet egy párnak is, nem csupán az egyedülállóknak.

Mivel kisméretű L alakú kanapéról van szó, az ára is jóval kedvezőbb, mint egy szélesebb, nagyobb bútoré. Előnye még, hogy ágyazható is: a fekvőfelülete 125 x 210 cm, amelyen egy ember fér el kényelmesen.

Akár egy irodába is betehető a Samba kis modell, főleg azért is, mert állítható fejtámlái vannak. Egy meeting után jóleshet relaxálni a kanapén ülve.

Boomer L alakú kanapé kis méretben

Nagy kedvence ez is a vásárlóknak, szintén egyedülállók vagy párok viszik. Többféleképpen is nyitható a Boomer sarokkanapé: ha valaki egyedül szeretne rajta leheveredni, szundizni egyet délután, akkor a rövidebb részt kell csak kihúzni.

Ha viszont két főnek kellene alváshoz, akkor az is megoldható, hiszen a modell pótágyként is használható, fekvőfelülete 146 x 201 cm. A hosszabb rész kihúzásával lehet ággyá alakítani a kanapét.

Jobbos és balos kivitelben is kérhetjük egyébként a terméket, és háromféle szövettel is választható: az áruház munkatársai minden információt el tudnak mondani ezzel kapcsolatban.

Asia kis sarokkanapé – állítható kar- és fejtámlával

Attól, hogy egy kisebb méretű sarokkanapéra lenne szükségünk, még nem kell lemondanunk az extrákról. Ilyen például az állítható fejtámla vagy kartámla, amellyel az Asia kis modell is rendelkezik.

Ennek köszönhetően pedig a magassága is változtatható: 78-96 cm, míg az ülésmélysége 60 cm. Maga a bútor 255 x 160 cm. Ez a modell is ágyazható, sőt még ágyneműtartója is van. Ha esetleg befér egy nagyobb változat is a szobába, akkor jó tudni, hogy az Asia 275 x 235 cm-es kivitelben is kapható, de akár U alakú ülőgarnitúrát is választhatunk ugyanilyen dizájnnal.

Kisméretű L alakú kanapé exkluzív kivitelben

Ha pedig egy különlegesen szép sarokkanapéra vágysz, és talán nem is fontos funkció az ágyazhatóság, hanem a szoba ékességét keresed, akkor figyelmedbe ajánljuk a Driver terméket, amely egy német gyártású, valódi bőr L alakú kanapé. Többféle színben is kapható a VIP Kanapé áruházban. 270 x 170 cm – nem foglal tehát nagy helyet, de mégis kényelmes pihenést biztosít.

Szintén helyet kaphat irodákban, tárgyalókban is, nagyon exkluzív a kinézete: vékony, krómozott lábakon áll, a fejtámlák pedig itt is állíthatók. Úgy véljük, érdemes megtekinteni a fent felsorolt modelleket – akár személyesen is!

(Szponzorált tartalom)