keresés menü

Japán minőség verhetetlen áron, ráadásul környezettudatosan?

Elég ütős kombinációnak tűnik a címben leírt együttállása a dolgoknak, igaz? Ha számítástechnikáról beszélünk, a japánok szinte verhetetlenek. Lankadatlan szorgalommal állnak elő új és még újabb technológiai vívmányokkal, halálosan komolyan véve a minőség betartását és betartatását, hogy amikor a vásárlóhoz eljut egy-egy japán elektronikai cikk, akkor egészen biztosan prémium minőséget kapjon.

Éppen ezért rengetegen keresik a japán márkákat, persze sok esetben nem mindenki engedhette meg magának ezt a “luxust”. Egészen idáig!

A japán minőség használtan is verhetetlen!

A Greenlaptop.hu használt, prémiumminőségű Fujitsu számítógépei pontosan ugyanazt tudják, mint vadonatúj társai. Hogy ez minek köszönhető? Mutatjuk is!

Egyrészt annak, hogy az összes gép irodai környezetből, multinacionális vállalatoktól érkezik, ahol egy-két-három év használat után megkímélt állapota ellenére is “leselejtezik”, hiszen jönnek az újabb, prémiumkategóriás gépek, amelyek átveszik a helyüket.

A gépek ekkor kerülnek a Greenlaptop.hu csapatához, akik alapos vizsgálat után gondoskodnak arról, hogy az esetleges hibák javításra kerüljenek. Végezetül következik a tesztidőszak, amikor hosszas tesztelés során győződnek meg arról, hogy minden tökéletesen rendben működik-e.

Hogy mennyire vállalnak felelősséget a kezük alól kikerülő gépekért, mi sem mutatja jobban, mint a minimum kétéves garancia, amelyet a használt számítógépekre adnak!

Válassz olcsó és környezetbarát megoldást!

Ha a fenti minőség még nem győzött meg, akkor vedd figyelembe a termékek árát is, amelyek jóval elmaradnak a friss gyári darabok árától, hiszen azért mégiscsak használt gépről beszélünk. Így ha szeretnél magadnak elérhető áron Fujitsu számítógépet, itt a kitűnő lehetőség!

Talán mondani sem kell, de azzal, hogy használt gépet veszel, a lehető legkörnyezettudatosabb megoldást választod, hiszen megkímélsz egy szinte biztosan kidobásra ítélt gépet attól, hogy szemétégetőbe vagy szeméttelepre kerüljön.

Bármelyik végső állomást is előzöd meg azzal, hogy lecsapsz a használt változatra, mindenképpen teszel a bolygónk védelméért, hiszen mindket hulladékkezelési mód rendkívül környezetszennyező: egyik a levegőt, a másik a talajt mérgezi.

Mondj nemet a fogyasztói társadalom sürgetésére!

Szerencsére ma már a fiatalok java része és a középkorúak egy része elég tudatosan vásárol, ellenállva az impulzív vásárlásoknak, valamint annak a kultusznak, hogy bizonyos elektronikai cikkek státuszszimbólumként funkiconáljanak. A legjobb, ami történhet, hogy sima használati tárgyak maradnak, amik addig tökéletesek, amíg el tudják látni a funkciójukat. Ha az már nem történik meg, esetleg már a javítások sem hoznak számottevő változást, akkor lehet újat vásárolni, természetesen használtat, ha lehet!

(Szponzorált tartalom)