keresés menü

Itt az iskolakezdés!

Milyen messze van már a június, amikor a tanévzárók után minden gyerek boldogan tette el jó mélyre az iskolatáskát… Vagy az óvodai ballagások időszaka, amikor a kis ovisokból hirtelen kisiskolások lettek… És persze távoli emléknek tűnnek már a balatoni nyaralások, a nagyi kertjében jóízűen elfogyasztott lekváros palacsinták és az unokatestvérekkel töltött közös társasjáték-maratonok is.

Most, hogy hirtelen betört az ősz, csak még jobban érzi mindenki a bőrén: itt a szeptember és vele együtt az iskolakezdés. Teljesen más foglalkoztat már szülőt és gyereket. Nem tervezi már senki a nyaralást, nem pakolja senki a bőröndöket, és persze nem kell beszaladni a sportboltba sem az indulás előtti utolsó napon, mert mindenki kinőtte a békatalpát. Nem, most mindenhol előkerültek az iskolatáskák, és elkezdődött az íróasztalok rendszerezése és feltöltése!

Hogy ne legyen belőle nyűg és veszekedés, órákig tartó sorban állás a boltokban, a Papelito webáruháza teljesen felszerelt iskolakezdési részleggel várja az iskolásokat és a szüleiket.

Mindent egy helyen!

Sok kellemetlenségtől és időpazarlástól kíméled meg magad és a gyermekedet, ha élsz az internet adta lehetőséggel, és a nappalidban álló kanapé kényelmes párnái közül rendeled meg a szükséges dolgokat. 

Miért tennéd ki magad a vásárlás minden nyűgjének, ha pár kattintással meg tudod oldani egy helyen? 

A legapróbb radírgumitól a több százféle írószeren át a legmenőbb füzetekig megtalálsz mindent úgy, hogy el sem kell menned otthonról. Ez azért egész csábítóan hangzik, főleg, ha eszedbe jutnak a nagy bevásárló-központos tumultusok.

Vásárolj kényelmesen!

Nincs más teendőd, mint végiggörgetni a teljes kínálatot, így biztosan semmi sem marad ki abból, amit az iskolai listán kérnek a gyermekedtől. 

A gyakorlott szülők már arra is készülnek, hogy az első tanórák után újabb beszereznivalók kerülnek a listára, hiszen ahány tanár, annyiféle az igény a különféle tanszerekre.

Hogy ne kelljen minden délután papír-írószerbe szaladgálni, oldd meg otthonról, gyorsan és hatékonyan. 

Ha tudod már, hogy mi hiányzik a tanszerek közül, akkor keresd és szerezd be a Papelito minőségi iskolaszereit!

Használd ki a maradék kis időt!

Jóllehet már szeptembert írunk, és a hőmérő higanyszála sem ugrál az egekben, az ősz még tartogat számos meglepetést. Jönnek a kellemesen langyos őszi délutánok és hétvégék, amiken vásárlás helyett tudtok a gyermekeddel még jókat kirándulni, néhány órás szabadtéri programot szervezni, és kiélvezni a simogató napsütést a bolti neonfények helyett!

Töltekezzetek D-vitaminnal, vidámsággal és persze megfelelő mennyiségű papír-írószerrel, mielőtt utolér a sötét és hideg tél!

(Szponzorált tartalom)