keresés menü

Italok, amelyek segítik és támogatják a fogyást

Manapság számtalan olyan folyadékot tartanak számon, amely elméletileg segíti a fogyást. Az tény, hogy víz nélkül esélytelen, hogy az ember életben maradjon, viszont a cukrozott üdítők kicsit sem támogatják a súlyvesztést. Akad azonban néhány megoldás azok számára, akiknek a sima víz unalmas vagy ihatatlan. 

Ebben a cikkben ilyen, és ehhez hasonló italokat mutatunk be azoknak, akik szeretnék helyretenni az egészségüket és fogyásra vágynak. Lássuk a részleteket!

Ügyeljünk az egészséges életvitelre!

Mindenekelőtt fontos lenne, hogy a bélrendszert, a bélmozgást támogassuk, hiszen enélkül nem tudnak távozni a szervezetünkből a méreg- és a salakanyagok. A VERTIM kapszulája pontosan ebben nyújt segítséget, hiszen az összetevőinek köszönhetően, természetes módon támogatja a szervezetünk működését. 

Az egyik ilyen gyógynövény, amely megtalálható benne, a Prunus spinosa, amely egy vadon élő kökényfaj. Friss gyümölcseit étkezéshez és gyógyászati célokra alkalmazzák. Az egész Európában ismert növény szabályozza a bélmozgást, a bélrendszer ugyanis lassabban ürül, így nem érezzük magunkat folyamatosan éhesnek. Ez önmagában jó hír azoknak, akik fogyni szeretnének. 


Viszont közel sem elegendő, hiszen megfelelő mennyiségű folyadék nélkül esélytelen, hogy a testünk minden része megfelelően működjön. Az agyunknak, a bőrünknek, a vesénknek, az emésztésünknek mind-mind szüksége van napi 2-3 liter folyadékra, amely jó esetben víz vagy ízesítetlen tea. 

Fogyókúrás italok

Az első ilyen ital a citromos víz. A citrus számtalan remek tulajdonsággal rendelkezik, hiszen amellett, hogy bőven akad benne C-vitamin, káliumot és magnéziumot egyaránt tartalmaz. Serkenti az emésztést, nagyon jó szomjoltó, nem utolsó sorban jó hatással van a zsírégetésre és az éhségérzetre is. 

Egy jó citromos vízzel egy idő után a reggeli kávét is ki lehet váltani, hiszen mivel bőven akad benne vitamin, így serkentőleg hat a testünkre. Fogyasszuk üres gyomorra, ízesítetlenül reggelente, napközben pedig nyugodtan tehetjük ugyanezt!

Kávé helyett jó megoldás a zöld tea is, amely szintén egy nagyon népszerű fogyókúrás utal. Koffeintartalmának köszönhetően nem leszünk álmosak, azonban ez lassabban szívódik fel, így nem kell számítani egy-két órán belül arra, hogy ismét szükség lenne egy újabb adagra. Javítja továbbá a fizikai teljesítményt, csökkenti az étvágyat, valamint képes felgyorsítani az anyagcserét.

Mit érdemes tudni az almaecetes vízről?

Amennyiben minden fenti dolgot kipróbáltunk, de nem lett hatása, esetleg unjuk már a citromos vizet és a nyári melegben teára sem vágyunk, akkor próbáljuk ki az almaecetes megoldást! Jótékony hatását már régóta ismerik és alkalmazzák. Számtalan egészségjavító hatása ismert, hiszen amellett, hogy csökkenti a vérnyomást, segíti a fogyást, zsírégető szernek számít. 

Az almaecetes vizet bárki könnyen megemészti, nem terheli a szervezetet. Csupán bele kell keverni egy kicsit a vízbe, és naponta három alkalommal meginni azt étkezések előtt nagyjából 15 perccel. Sok sikert!

(Szponzorált tartalom)