keresés menü

Ingatlanügyletek online jogi ügyintéző rendszerben

Akár éppen álmaink otthonát keressük, akár az ingatlanunkat szeretnénk értékesíteni, az egész biztos, hogy nem akarunk bizonytalanságot az adásvételi szerződésben, ahogy azt sem szeretnénk, hogy a későbbi, például a földhivatali ügyintézés során szembesüljünk problémákkal.

Annak érdekében, hogy minden flottul és megbízhatóan valósuljon meg, jellemzően ügyvédi irodát szoktunk felkeresni. Erre azonban ma már nincs semmi szükség, hiszen az ingatlan adásvételi szerződés az eKRS jogi ügyintézési rendszeren keresztül is nyélbe üthető.

Miért bízhatunk meg az eKRS ügyviteli rendszerben?

A megbízhatóságot a megfelelő szakmai háttér képes biztosítani, ez pedig az eKRS esetében nem más, mint a KRS Ügyvédi Iroda. Ugyanis az ő szolgáltatásuk keretében élhetnek a rendszer használatával meglévő és leendő ügyfeleik egyaránt, amennyiben nem igényelnek külön egyéni jogi konzultációt.

Az eKRS-en keresztül létrehozott dokumentumok az adott ügyre vonatkozó, aktuális jogszabályi és törvényi kereteknek minden szempontból megfelelnek. Ez egyben azt is garantálja, hogy teljesen hitelesek, semmilyen eljárás során nem fordulhat elő, hogy nem jelennek meg egyes szükséges formai vagy tartalmi elemek a szerződésekben. Ehelyett biztosak lehetünk abban, hogy a szerződésben foglaltak akár bíróság előtt is megállják a helyüket, s bíróság által ki is kényszeríthetőek.

Miért előnyös az eKRS mellett dönteni?

Az online forma rengeteg előnyt hordoz magában. Az egyik ilyen, hogy akár azonnal, a helyszínen is belevághatunk a folyamatba, így biztosak lehetünk abban, hogy nem fogunk lecsúszni álmaink házáról amiatt, mert túl sokáig nem sikerül nyélbe ütni a szerződést, például azon okból kifolyólag, hogy nem találunk mindenkinek megfelelő időpontot a találkozásra.

A fantasztikus rugalmasság mellett azt is értékelhetjük, hogy nem kell kiszámíthatatlan vagy éppen elrugaszkodott ügyvédi díjakkal számolnunk, hiszen a nagyrészt automatizált folyamatok révén kedvező, fix és előre ismert árakra számíthatunk a rendszeren keresztül.

A folyamat bármikor félbehagyható, s amint újra időnk van, illetve minden szükséges irat a rendelkezésünkre áll a szerződés megkötéséhez, ott folytathatjuk, ahol éppen félbehagytuk.

Hogyan működik az eKRS?

Az eKRS-ben egy gyors regisztrációt követően akár az egész folyamatot megvalósíthatjuk online, személyes találkozás nélkül, még az azt egyébként igénylő részeknél is a Skype segítségével teljesen szükségtelenné válik a közvetlen kontaktus. 

Akár előszerződésre, akár egyösszegű vagy részletfizetéses adásvételit szeretnénk kötni, az online jogi platform lehetőséget kínál hozzá. Emellett pedig még az ajándékozás vagy a bérlés, sőt, a csere is olyan ingatlannal kapcsolatos ügyletek, amelyeket intézhetünk az eKRS rendszere által. Ne maradj le te se a tökéletes ingatlanról, inkább szerezd meg magadnak minél előbb az online jogi ügyintéző rendszer, az eKRS segítségével!

(Szponzorált tartalom)