keresés menü

Így maxold ki az iPadet!

Ha már van egy iPaded, akkor hozd is ki belőle a maximumot – máris mutatunk hozzá néhány szuper tippet!

High-tech tokok

Ma már egy toktól jóval többet várhatunk el annál, hogy egyszerűen megvédjék a készüléket a mechanikai sérülésektől, leeséstől, ütődéstől, karcolástól. Egy minőségi toktól minimális alapkövetelmény, hogy:

 • a külső borítása ellenáll a karcolódásnak,
 • belül ütéselnyelő réteggel bélelt,
 • extra finom, mikroszálas bélése maximális védelmet biztosít a karcolások ellen,
 • „slim and light” kialakítása miatt rendkívül könnyű és vékony.

Szintén az alapfunkciók közé tartozik, hogy a tok egyúttal kitámasztóként is funkcionál, az igazán okos megoldások azonban ezt felső fokon tudják:

 • laposan fektetve vagy magasabb állásban is rögzítheted, attól függően, hogy hol, milyen szögben szeretnéd nézni;
 • a visszahajló zárófülön lévő mágneszár nemcsak a tok biztonságos záródását teszi lehetővé, de ugyanez a mágnes rögzíti kitámasztó funkcióban is stabilan a szerkezetet;
 • az érintőceruzának kialakított helye van, mely mágnesesen rögzíthető és tölthető.

További előnye az „ébresztő” funkció, mellyel használatba vételkor időt spórolhatsz meg: a tok szélének le- és felhajtásával a készülék aktiválja, illetve kikapcsolja az alvó funkciót.

Mindezek a szuper funkciók és tulajdonságok akár egyetlen minőségi tokban elérhetők.

Ezenfelül nyaraláshoz vagy akár a kádban való relaxáláshoz beszerezhetsz vízálló tokot is, mely ideális esetben

 • 2 méterig is vízbiztos,
 • hó- és porálló, tehát egyéb extrém helyzetben is jó szolgálatot tesz,
 • az összes csatlakozóhoz és funkcióhoz vízbiztos hozzáférést enged,
 • plusz még saját kitámasztója is van.

Billentyűzet az iPadhez

Ez most komoly: tényleg csatlakoztatható az iPedhez kényelmes, magyar billentyűzet, és nem kell a kijelzőn pötyögni? Naná, méghozzá nagyon könnyedén! Nincs szükség hozzá párosításra vagy külön töltésre: gépeléshez csak csatlakoztasd, és támaszd meg a készüléket a két dőlésszög egyikében. Ráadásul a billentyűzet használaton kívül – típusától függően – vékony kijelzővédővé vagy elegáns védőtokká hajtható össze, mely a kijelzőt és az iPad hátoldalát is megóvja, így nem is kell külön cipelned a billentyűzetet.

Fali és autós tartók iPadhez

Jogos igény, hogy ha rendelkezel egy iPadeddel, amit imádsz és már bizonyította, hogy szinte minden élethelyzetben minden igényedet képes kielégíteni, legyen az filmnézés, újságolvasás, rajzolás, játék, fotózás vagy DIY gyorssegély akár főzésről, akár barkácsolásról van szó, minél praktikusabban használhasd a kedvenc kisokosodat. Nos, éppen az ilyen tevékenységekhez találták ki a különböző fali tartókat. Ezek a hihetetlenül okos kis szerkezetek ráadásul egyszerre univerzálisak és specifikusak:

 1. univerzálisak abból a szempontból, hogy az összes méretű és fajtájú táblagéppel kompatibilisek, azaz iPadhez és androidos tablethez egyaránt használhatod őket;
 2. speciális kialakításuknak köszönhetően tökéletesen passzolnak a konkrét célodhoz, az adott helyzethez, amiben használni szeretnéd.

Fali konzol

Így például a forgatható, állítható fali tartó konzol segítségével könnyedén rögzítheted az iPadedet a falra, de akár a szekrényre vagy bármilyen kézreeső helyre, ahol használni szeretnéd. Egy elegáns, flexibilis, nyitható, forgatható és dönthető karnak köszönhetően mindig a megfelelő szögbe tudod pozícionálni a gépedet. Kiváló megoldás lehet ez például a konyhában főzőcskézés közben, ahol egyrészt nem foglalja fölöslegesen a helyet a pulton, mitöbb kényelmes szemmagasságba helyezheted a táblagépedet, és még a szennyeződésektől is megóvhatod, miközben a receptet böngészed vagy éppen más tartalommal szórakoztatod magad.

Fali tartó

A fali konzolnak van egy kifejezetten fürdőszobai használatra kifejlesztett verziója is (na jó, azért persze máshol is használhatod), mellyel fúrás nélkül rögzítheted vízbiztosan a készüléket a falra, hogy fürdés vagy akár fogmosás közben is élvezhesd kedvenc sorozatodat vagy videóidat.

Autós tartó fejtámlára

Hogy utazás közben a gyereknek ne kelljen a nyakát görnyesztve a telefonjába bújnia, ha valamit nézni akar, a fejtámlára rögzíthető autós tartóra is helyezheted az iPadet. Ezen a készülék 15°-ban dönthető és 360°-ban forgatható, így könnyedén a tökéletes szögbe állíthatod be számára.

(Szponzorált tartalom)