keresés menü

Igényeihez válasszon egyedi terasz tolóajtót!

A profiloknak köszönhetően a sztenderd méretek mellett lehetősége van egyedi méretű műanyag nyílászárókat rendelni, így terasz tolóajtót is bátran tervezhet a szokásostól eltérő paraméterekkel, akár 6,5 méter falnyílás szélességig.

Válasszon minőségi Kömmerling profilokból készült nagyvonalú tolóajtókat családi háza, lakása építéséhez, felújításához, nyissa egybe a bel- és a kültereket, vigye otthonába a természetet! Egy szépen megtervezett és gondozott kert vagy egy egyedülálló panoráma megérdemli, hogy látható legyen! 

Modern, nagy üvegfelületek

Ma már nem kell attól tartania, hogy a nagy üvegfelületek télen lehűtik vagy nyáron túlságosan felmelegítik a tereket, ugyanis a korszerű, hőszigeteléssel ellátott nyílászárókkal ez nem fordulhat elő. Szavazzon az Ablak Outlet Kömmerling Prémium HST emelő-tolóajtóira, amelyek épületfizikai tulajdonságaikban tökéletesek, és precíz, egykezes működést tesznek lehetővé.

A modern otthonok, irodák nem nélkülözhetik a nagy üvegfelületeket, amelyek fénnyel árasztják el a helyiségeket, eltörlik a kint és a bent éles határait. Terasz vagy kert esetén különösen megfontolandó megoldást jelentenek, hiszen általuk, a szoba és a kültér egybenyitásával, jó időben megnövelhető a lakás mérete, zárt állapotban pedig egybemossa a tereket.

A műanyag tolóajtók előnyei

Amikor nyílászárókat választ új építés vagy csere esetén, első körben mérlegelnie kell, hogy milyen anyagból készüljenek. A klasszikus fa ajtók és ablakok természetes szépsége lenyűgöző, azonban az évek előrehaladtával, karbantartás hiányában sokat veszíthetnek nemcsak a szépségükből, de a funkcióikból is. Rendszeres utógondozás nélkül kifakulnak, a nedvesség is kárt tehet bennük, vetemedhetnek, ezáltal hő- és hangszigetelő képességük is csökken, és semmiképp sem szép látvány. 

Megoldást jelenthetnek ezekre a problémákra a műanyag nyílászárók, amelyek nem igényelnek festést, rendszeres karbantartást, mégis teljes élettartamuk alatt megőrzik eredeti színüket, nem deformálódnak. A prémiumminőségű műanyag nyílászárók épületfizikai tulajdonságai is kiválóak.

Tegye barátságossá otthonát!

Engedjen be otthonába minél több természetes fényt, hiszen annál egészségesebb és energiatakarékosabb megoldás nem létezik. A nagy ablakokon beáradó fény hangulatossá teszi a szobákat, amikor pedig nem igényeljük, akkor redőnnyel vagy más árnyékolóval kizárhatjuk. 

A tolóajtóknak megvan az az előnye, hogy akár egész falak megnyitására is alkalmasak, viszont helyszűkében is nagyszerűen használhatók, hiszen a fal síkjában történő nyitásnak köszönhetően közvetlen eléjük is pakolhatunk. Képzelje el, amint kanapéja kényelmében, orrát az ablaküveghez nyomva szemléli a hóesést vagy a város éjszakai fényeit! Nem csodálatos? Üveg tolóajtók beépítésével mindez lehetséges.

További nagy előnyük, hogy a szellőzést is könnyen szabályozhatóvá teszik, hiszen csak annyira kell elhúznia, amennyi levegőt be szeretne engedni, és huzatban sem kell attól tartania, hogy becsapódnak. 

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥