keresés menü

Hűtőszekrényt keresel? Ezekre figyelj oda a választásnál!

A hűtőszekrény ma már minden háztartásban nélkülözhetetlen eszköznek számít. Nélküle el sem tudnánk képzelni a mindennapokat, az élelmiszereink tartósságát tekintve pedig valóban ez az az a készülék, ami elengedhetetlenül fontosnak bizonyul.

Manapság már igen sokféle innovációt magunkénak tudhatunk, amennyiben egy modern hűtőszekrényt választunk. Ebben a cikkben végigvesszük a legfontosabbakat, és ennek alapján segítünk abban is, hogy hova helyezd a fókuszt a vásárlásnál. 

A márka bizony sokszor önmagáért beszél

A Markabolt.hu Electrolux hűtőszekrényei között azonban olyan modellek várnak minket, amelyek kielégíthetik vagy akár túl is szárnyalhatják elvárásainkat. A háztartási készülékek gyártói között ez az a márka, amelynek a neve összefonódott az energiatakarékossággal és a legújabb innovációkkal. Nem véletlenül: az Electrolux valóban szem előtt tartja, hogy mind környezettudatosságban, mind a fejlesztések terén élen járjon a piacon.

Lássuk, milyen pozitívumai lehetnek egy ennek a márkának a nevével fémjelzett hűtőszekrénynek!

Előnyös innovációk várnak

Itt van például a beépíthető KRS4DE18S hűtőszekrény, amely rendelkezik a DynamicAir technológiával. Ez az a fejlesztés, amelynek eredményeképpen az egész készülékben egyenletes hőfokot tud biztosítani a készülék, ennek köszönhetően pedig az élelmiszerek nem veszítenek eredeti állagukból és nedvességtartalmukból sem, valamint jóval tovább frissek maradnak. Az Action Cool funkció révén nagyon hamar lehűthetjük a frissen beszerzett élelmiszereket, így még tovább növelhetjük az eltarthatóságukat. De egyéb szempontokból is remek választásnak bizonyul ez a hűtőgép. 

Méretei ideálisak minden szempontból, jól pakolható, 311 literes űrtartalommal bír, és belefér az átlagosan 60 cm-es konyhabútorokba. Akár egy nagyobb család számára is megfelelő lehet. Energiaosztálya E, ami elég jó, éves szinten nagyjából 114 kWh-s fogyasztást jelent. Alacsony zajszintje ideális társsá teszi a mindennapokban, az automatikus leolvasztás következtében nem kell jegesedés kialakulásától sem tartani.

További pozitívumok

A belső teret nagyon jól hasznosíthatjuk, köszönhetően a praktikus kialakításnak. Még tojástartót, valamint zöldségek tárolására kialakított fiókot is találunk az Electrolux ezen modelljében. A beépíthetőség mellett az is előny, hogy nem számít, merre nyíló ajtóra lenne szükségünk, ugyanis ez szabadon változtatható.

Igazi különlegesség a Vakáció funkció, amellyel akkor is energiahatékony üzemelést várhatunk a készüléktől, ha elutaztunk. Az olyan további extrák, mint a riasztó, ami jelez, ha véletlenül nyitva maradt a hűtőgép ajtaja, valamint a CleanAir szűrő, ami a szagok eltüntetéséért felel, tökéletes választássá teszik ezt a készüléket. 

Amennyiben pedig éppen hűtőszekrény vásárlása előtt állunk, ezeket a jellemzőket egész nyugodtan elvárhatjuk akkor is, ha nem pont erre a modellre esik a választásunk.

(Szponzorált tartalom)