keresés menü

Hozzunk ki többet a mából egy használt laptoppal!

Egy használt laptoppal is többet lehet kihozni a mából? Még szép! Épp csak a megfelelő gyártót és típust kell választanunk. Ebben is segítünk a mai cikkünkkel. Emellett bemutatunk egy olyan márkát, melyet nemcsak az új, de a használt piacon is nagyon keresnek. Lássuk, melyikről is van szó!

Egy használt laptop márka, amit sokan keresnek

Vannak olyan használt laptopokra specializálódott cégek, mint például a PC Aréna, akik nem foglalkoznak akármilyen márkákkal. Csak olyanokat kínálnak, melyek megállják a helyüket másodvirágzásuk során is, és már bizonyítottak. Egy kiváló használt Dell laptop tökéletesen hozza ezeket az elvárásokat, nem csoda tehát, hogy ilyen gépeket is vásárolhatunk a fent említett cégnél.

Azért azt tudjuk, hogy az ördög nem alszik, így elővigyázatosak még az ilyen sokat bizonyított márkák és konfigurációk esetén is. Minden készüléket átvizsgálnak, kitakarítanak és ha szükséges, akkor fel is újítanak. Ez a precizitás és alaposság vezet oda, hogy ezek a laptopok még hosszú évekig kiszolgálják a későbbi új tulajdonosaikat. Így érthető az a garancia is, amit adnak a számítógépeikhez.

Ha ismerős volt a címben szereplő “Hozzunk ki többet a mából” szövegrész, akkor az nem véletlen, ugyanis ez a Dell cég mottója. Nézzünk egy kicsit utána, hogy miként váltak mára az egyik legkiválóbb és legkeresettebb márkává a számítógépek piacán!

Honnan is jött a Dell?

1984-ben az Amerikai Egyesült Államokban, azon belül is Texas államban, egész pontosan egy Round Rock nevű városban alapították meg a Dellt, mint számítógépes hardvertervező és gyártó vállalatot.

Hatalmas utat tettek meg az elmúlt 40 évben odáig, hogy mára körülbelül 55.000 embernek adnak munkát világszerte. Az első 20 évük végére, azaz 2004-re máris 49,2 milliárd dolláros éves árbevételt sikerült elérniük.

A Dell útja a csúcsig

A kezdeti profiljukat az évek során jelentősen kibővítették. Asztali számítógépeket, szervereket, laptopokat és perifériákat is készítettek. A portfóliójukban mindemellett PDA-k, adattárolók, hordozható audioeszközök, sőt még szoftverek is megtalálhatóak.

Az alapító Michael Dell 1984-ben IBM-kompatibilis számítógépek összeszerelésével kezdett. Ehhez képest milyen messzire jutott a cég! Már egy évvel később megjelent az első saját dizájnú Turbo PC-vel, mely segített neki elérni az éves 6 millió dolláros árbevételt. 3 évvel az alapítás után már létre is hozták az első saját szervizüket, a 4. évre pedig az alapításkori PC’s Limited helyett felvették a Dell Computer Corporation nevet.

Még csak 1992-t írunk, amikor a világ 500 legnagyobb vállalata között megtaláljuk a Dellt is! 1999-ben a Compaq magukba olvasztását vitték véghez, mellyel az egész USA legnagyobb számítógép-értékesítőjévé váltak. Nagy fókuszt helyeztek a lehető legjobb szervizszolgáltatásra, így létrehozták a Dell Nemzetközi Szervizhálózatot is.

Dicső múlt és impozáns jelen jellemzi a Dellt. Nem véletlen, hogy az új és a használt laptopok piacán is annyira keresettek a termékeik. Minőségi és megbízható termékeik vannak.

(Szponzorált tartalom)