keresés menü

Hogyan válasszunk ruházatot motorozáshoz?

Egy motorosnak más fejjel kell gondolkodnia, amikor ruházatot választ magának. Nem elég, hogy jól nézzen ki az adott darab, de biztonságosnak kell lennie, védenie a testet mindenhol, többek között a bokánál, a könyöknél és persze a fejnél is. Szerencsére azonban bőven akad választék már a jobbnál jobb ruhák között.

Minőség, biztonság, stílus? Válaszd a Szallerbeck Motor Trilobite motoros ruházatát!

Melyek a legfontosabb szempontok a kiválasztás során?

Egyszerűnek tűnő, ámbár annál komplexebb kérdés. Az első és legfontosabb természetesen nem is lehet más, mint a biztonság és a védelem. Ezt két részre is lehet bontani, egyrészt kell lennie egyfajta alapvédelemnek, másrészt olyan extráknak, mint a beépített védőelemek, amelyek a kulcsfontosságú területeken is védik a testet – például baleset során.

Figyelembe kell venni azt is, hogy a motoros nem egy benti térben ül, így az időjárás is igencsak meghatározza a mindennapokat. Hideg vagy meleg hőmérséklet, szél, csapadék, szinte mindent a saját bőrén érez az ember. A vízállóság, a szellőzés és szigetelőképesség egyaránt nélkülözhetetlen tényezők. Vagy például az is lényeges, hogy az adott bukósisakról mennyire tudjuk letörölni útközben a becsapódó bogarakat, rovarokat. Ez egyben a láthatóság témaköre is, hiszen ha nem lát ki az ember, az rendkívül balesetveszélyes (és az sem mindegy, mások hogyan és honnan látnak meg minket).

Amennyiben átvettük az alapokat, el lehet gondolkodni a “könnyedebb”, élvezetesebb részeken. Mennyire kényelmes, milyen stílust képvisel, divatos-e, és így tovább. Na és persze megfelelő-e a méret számunkra.

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? De azért nem is atomfizika!

Trilobite, avagy az innovatív motoros cseh ruhák

Minden ízig-vérig motorosnak érdemes megismerkednie a cseh Trilobite ruházataival. A csehek – csak úgy, mint a söröknél – ezúttal sem okoztak csalódást. Sőt, kifejezetten innovatív termékekről van szó, amelyek mind minőségüket, mind biztonságukat, kényelmüket és komfortjukat tekintve ott vannak az élmezőnyben. Ráadásul igencsak tartósak, és ár-érték arányukat figyelembe véve is kedvezőnek nevezhetőek.

Mi mindent is kínál a Trilobite? Motoros dzsekik, kabátok, nadrágok és kesztyűk, amikre csak szükség van egy-egy hosszú úton. Mindezek korszerű anyagokból készülnek, megfelelő kopásállósággal és erős védelemmel. Olyan protektorokat is találhatunk rajtuk, amelyek megvédik a magasabb kockázatnak kitett testrészeket is baj esetén.

Motoros ruházat és egyéb kiegészítők

Aki a megbízhatóságra, a kényelemre és a gazdaságos döntésekre esküszik, annak a Trilobite tökéletes választást jelent. Mindez pedig kéz a kézben jár az élvezettel is. Akár az egész motoros ruhás szettünket is “cseh színbe” öltöztethetjük. Az biztos, hogy a Szallerbeck Motor széles kínálatában bőségesen lehet válogatni!

(Szponzorált tartalom)