keresés menü

Hogyan tudod megvédeni a nagy műgonddal készült tortakölteményeidet?

Mindenki rémálma, amikor az aprólékos munkával, nagy odafigyeléssel készült torta egy pillanat alatt megsemmisül a helytelen szállítási mód miatt. A torta egy sérülékeny műalkotás, ráadásul általában valamilyen ünnepség fénypontja, ezért igencsak keserű szájízt hagy maga után, ha sérülten kerül az asztalra.

A torta esetében ugyanis nem csupán az íz számít, sőt, igazából legtöbbször a külsőre koncentrálunk és az íz szinte csak másodlagos tényező. Éppen ezért a szállítás során a leggondosabban kell eljárni, ezért mindig használni kell tortacsipkét és tortadobozt.

Milyen a tortadoboz?

Az indepack.hu tortadobozai és tortacsipkéi maximális védelmet nyújtanak az elkészült remekmű számára. A tortadoboz stabil, erős kartonpapírból készült és különböző méretekben kapható.

A doboz alkalmas arra, hogy abba az édes finomságot beletegyük, majd a fülei segítségével könnyedén szállíthatjuk. Ne feledd, egy egyedi készítésű torta egyáltalán nem pótolható, hiszen hosszú ideig készült, a megrendelő kívánsága szerint, ezért ne is próbálkozz tálcás vagy egyéb házi megoldásokkal.

A tortacsipke haszna

A csipkét az elkészült torta alá kell tenni, így megakadályozza, hogy az édesség csúszkáljon a kartonpapíron. Emellett nagy segítség lesz akkor, amikor kiveszed a dobozból, mivel ezzel együtt könnyedén ki tudod belőle emelni.

A csipke továbbá nagyon mutatós, feldobja a tortát, valamint a tálcát is. A tortacsipkét nem kell kidobnod használat után, mivel kreatív célokra is kiváló. Dekoráció készülhet belőle, vagy akár egy meghívót is díszíthetsz vele.

A tortadoboz környezetbarát

A kartonpapír környezetbarát alapanyag, használat után szelektív gyűjtőbe tehető, de a kommunális hulladékba is kidobható. Előző esetben az újrahasznosítás útjára lép, utóbbi esetben pedig a szemétégetőben hőenergiává alakul át.

Azonban használat után egyáltalán nem érdemes kidobni, mert többször is használható, hiszen strapabíró darab, ha pedig logózott, akkor a készítő brandjét is reklámozza.

A torta az esemény fénypontja

Szinte minden ünnepi eseményhez illik a torta, de a születésnapok, az esküvő és az évfordulók alkalmával elengedhetetlen. Sokan rendelnek egyedi tortát ballagásra, de érettségi találkozók kedvelt ünnepi süteménye is.

A menyasszonyi torta általában fehér színű, ez szimbolizálja a menyasszony tisztaságát, és különböző csipkékkel, virágokkal teszik még gyönyörűbbé. A szülinapi tortán gyertyákkal jelzik az ünnepelt életkorát. Számtalan változat készíthető, csupán a cukrász és a megrendelő fantáziáján múlik a kivitelezés.

Ha egyedi tortát szeretnél készíttetni fotó alapján, akkor azt ajánljuk, hogy mindenképpen nézd meg a mester korábbi munkáit, nehogy a végén csalódás érjen. Az interneten ugyanis nagyon mulatságos képsorozatokat találhatunk félresikerült torták címen.

A tortacsipke és a tortadoboz fontos kiegészítő csomagolás, gyakorlatilag az egyetlen biztonságos módja a torta szállításának. Soha ne próbáld meg megspórolni a használatát!

(Szponzorált tartalom)