keresés menü

Hogyan tisztítható a légtér UV-C készülékekkel?

A légtisztítás mindenki életében nagy szerepet játszik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy egészséges környezetben éljünk, különösen ilyenkor ősszel, ami a vírusok és a megbetegedések időszaka. Habár a szellőztetés nagyon fontos, de önmagában nem elég, ettől még nem lesz csíramentes a levegő. 

Az UV-C lámpás készülékekkel szerencsére teljesen új szintre léphetünk a légtisztítás terén. Tudjon meg többet az eljárásról a következő cikk segítségével!

Fertőtlenítés UV-C lámpákkal 

A fertőtlenítés kifejezésről először a hagyományos fertőtelenítők jutnak az eszünkbe, de a légtér tisztítása egy teljesen más kategória. A Hollandimpex felület- és légtisztító termékei képesek tisztább, jobb minőségű levegőt teremteni a környezetünkben. De hogyan működnek az UV-C lámpás készülékek?

Ahogy a nevük is sugallja, az UV-C fény előnyeit hasznosítják, és közel 254 nm-es sugárzással semmisítik meg a vírusokat, a baktériumokat, a gombákat és a penészt. A módszer valójában környezetbarát, nincs mellékterméke, és túladagolni sem tudjuk. 

A minőségi légtisztító használati előnyei

Sokféle légtisztító közül választhatunk. Az UV-C technológiával azonban óvatosan kell bánni! A szabadon sugárzó lámpákat tilos emberek mellett működtetni, de a zárt rendszerű légtisztító készülékeket bátran használhatjuk akár a nap 24 órájában. 

A Vigor Plus légtisztító éppen egy ilyen, zárt rendszerben működő darab, amely egy professzionális, kombinált légtisztító és szűrő is egyben. Egyenesen 7 légtisztító technológiát ötvöz, így maximális légfertőtlentést biztosít. Alkalmas arra, hogy egy órán belül akár tízszer tisztább levegőt teremtsen. 

Rendelkezik porgyűjtő rácsokkal, UV-C lámpával, aktívszén-szűrővel, hatékony ionizálóval, de az előszűrés és az aktív oxigén funkciók is hozzájárulnak a megbízható használathoz. 

Hogyan működik egy profi légtisztító?

A Vigor Plus példánál maradva, napjaink légtisztító berendezései képesek csendes fokozatban dolgozni, így azok az éjszakai pihenést sem zavarják majd. Különösen érzékeny szenzorok kontrollálják a folyamatokat, így nemcsak kényelmes, de gazdaságos alkalmazást is biztosít számunkra. Az UV-C lámpa és az ionizáló funkció akár ki is kapcsolható.

Az ehhez hasonló berendezések tökéletesek lesznek Ön számára akkor, ha szeretne tisztább, egészségesebb levegőt a lakásban, ha a szagok, a szmog semlegesítése, cigarettafüst megszüntetése vagy a betegségek megelőzése a cél. Hatékonyan csökkenthető a kórokozók száma, és az allergiában szenvedő emberek is hasznosíthatják. 

A légtisztítást komolyan kell vennünk, hiszen a belélegzett levegő minősége kihat az egészségünkre, ezért érdemes plusz technológiákkal könnyebbé és egészségesebbé tenni mindennapi életünket. 

(Szponzorált tartalom)