keresés menü

Hogyan lesz a ferihegy parkolás idegeskedéstől mentes?

A ferihegy parkolás menetét értelemszerűen mindenki szeretné idegeskedéstől mentesen letudni. De mégis mi mindennek kell teljesülnie ahhoz, hogy tényleg a legnagyobb nyugalomban szállhassunk fel?

Ezt a kérdést járjuk majd körbe máris a bejegyzés keretei között. Megmutatjuk, hogyan is néz ki lépésről lépésre a folyamat úgy, hogy nemcsak idegeskedni nem kell, de még ár-érték arányt tekintve is jól járunk.

Mi a kulcsa annak, hogy a reptéri parkolás idegeskedéstől mentes legyen?

Józan paraszti ésszel is elég végiggondolni a kérdést, hogy az ember rájöjjön a legfontosabb szempontokra. Mindenekelőtt az a leglényegesebb, hogy a járatunk indulását semmiképp ne késsük le. Ha ez gond nélkül stimmel, a legfőbb célt már elértük.

Ehhez nyújt például kézenfekvő választást a Budapest Reptér Parkoló ferihegy parkolás szolgáltatása. Ami szorosan köthető az első jogos elváráshoz, hisz előre foglalható, ezáltal precíz felkészülést biztosít, hogy az indulás napján minden flottul történjen.

Harmadrészt a kedvező ár-érték arányt lehet még kiemelni. Így a legkevésbé lesz bennünk keserű pirula, ha arra gondolunk, mennyibe kerül a reptér megközelítése. Még jobb, hogy közben a kényelemből sem kell leadni.

Milyen az, amikor a ferihegy parkolás olajozottan történik?

A legjobb példa, ha a fentebb részletezett szolgáltatást mutatjuk be. Aminél a nulladik lépés egy előrefoglalás. Kényelmesen használható online felületen, így másodpercek alatt be tudjuk állítani, hogy mettől meddig szeretnénk biztos helyen tudni az autót.

Az indulás napján a javasolt időben az irodához kell hajtani, ahol megtörténik a poggyász átrakása egy transzfer kisbuszba, leparkolhatjuk magát a járművet, és egy gyors adminisztráció után máris a repülőtér indulási szintjére fuvaroznak minket.

Visszafelé hasonlóképp zökkenőmentes a folyamat. Annyi módosítással, hogy a leszállást követően akkor kell telefonálni a szolgáltatóhoz, amikor már a bőröndöket is felvettük. Ezután csak 5-8 perc, és máris jönnek értünk az érkezési szintre.

Mennyibe kerül a reptéri parkolás ezen formája?

Jóval kevesebbe, mint a taxi, egy 4 tagú család esetében pedig jó eséllyel még a BKV vonaljegyek összegét sem éri el, ha oda-vissza számolunk. Tényleg nem lehet panasz a dologra ár-érték arány szempontjából.

Pláne, hogy a fentebb részletezett forgatókönyv alapján a kényelemre sem lehet az embernek egyetlen rossz szava sem. Egészen a reptér közvetlen közelébe tudunk autózni a saját autónkkal, onnan pedig tényleg már csak egy gyors transzfer a következő lépés.

Ami pedig szintén nem elhanyagolható faktor, hogy a távollétünk ideje alatt az autót egy őrzött, biztonságos helyen lehet tudni. Olyan környezetben, ahol vigyáznak rá, így valóban nem kell tartani nem várt kellemetlen meglepetésektől a visszaérkezés napján.

(Szponzorált tartalom)