keresés menü

Hogyan legyen kreatív és profi céges weboldalad?

Egy megnyerő és informatív weboldal manapság már elengedhetetlen a cégek számára, és ehhez többféle lehetőség közül választhatjuk ki az igényeinknek, illetve költségvetésünknek leginkább megfelelőt.

A különféle tartalomkezelő rendszereknek köszönhetően ma már egyszerűen létrehozhatunk weboldalakat kódolási vagy tervezési tapasztalat nélkül is, ami egy személyes bloghoz tökéletes lehet, azonban egy vállalkozás hivatalos oldala, webáruháza profi módszert kíván.

Professzionális weboldal profiktól

A weboldalt, már ami a technikai részét illeti, egy webfejlesztő is tökéletesen el tudja készíteni, azonban annak érdekében, hogy mind az ügyfelek, mind az adminisztrációt végző munkatársak részéről jól használható, valamint keresőoptimalizált legyen, többre van szükség. A kreatív weboldal készítés a fejlesztésnél jóval többet kínál, egy jól működő, felhasználóbarát, pénzt termelő honlapot a vállalkozásod számára, amivel megjelenésében is kitűnhetsz a versenytársak közül. 

Az oldal technikai hátterén, felépítésén túl alaposan meg kell ismerni a céget, a vásárlóit, és a problémáik, szokásaik ismeretében kell kialakítani. Így nemcsak felhasználóbaráttá tehető, de a Google is szeretni fogja, amit a keresések találati listáján előkelő helyezéssel honorál. Ez pedig az organikus forgalom és annak révén a bevétel növekedését vonzza maga után.

Személyre szabott megjelenés

Az ügynökségek, webfejlesztők és designerek is gyakran valamelyik CMS-re építkezve készítik el megrendelőik weboldalait, azonban nem a bárki számára akár ingyenesen is elérhető sablonokkal dolgoznak, hanem a megbízó és a vásárlók elvárásait, szokásait szem előtt tartva személyre szabottan készítik el. 

A személyes megbeszélések során kitérnek minden lényeges momentumra, így olyan honlapot képesek építeni, amely megadja a látogatóknak a “wow” élményt. Ezáltal azt érzik majd, hogy megtalálták azt a vállalkozást, amely gyors és profi megoldást ad a problémáikra, hozzáértő, szimpatikus, így minél hamarabb fel akarják vele venni a kapcsolatot.

Hogyan találnak meg az ügyfelek? 

Kész a kreatív és megjelenésében is nagyszerű honlap, ám annak érdekében, hogy a potenciális ügyfelek rád találjanak, további munkára van szükség. Egy profi ügynökség, webfejlesztő kereső- és mobilra optimalizált oldalt ad át megbízóinak, így a munka ezen részével már nem kell foglalkozni. Azonban az oldal tartalommal való megtöltése, az online kommunikáció olyan feladatok, amelyek folyamatos fejlesztést igényelnek. Végezheted Te magad is, de igénybe veheted profi szakemberek segítségét is, hiszen az online marketing egy külön szakma. 

Amennyiben jól végzed a munkát, jönni fognak az eredmények, mert a találati lista elején szerepelni egyet jelent az organikus forgalomnövekedéssel. 

Érdemes egy profi és kreatív honlap elkészítésével megbízni egy nagy tapasztalattal rendelkező ügynökséget, ugyanis az általa realizálható nyereség meghaladja majd a bekerülés költségét, és növekedési pályára állítja a cégedet.

(Szponzorált tartalom)