keresés menü

Ha eddig nem volt kedvenc párnád, ezek után biztosan lesz!

Nincs is talán olyan felnőtt ember, aki ne szeretne az ágyában heverészni, belefúrva fejét a párnába, állig húzva a takarót. Ki ne szeretne kiszakadni a rohanásból, hátrahagyva a világ minden zaját?

Csakhogy a felnőttek egészen másra is használják az ágyat, nemcsak a pihenés, hanem az örömszerzés fő hadszíntere is ez a bútor, és igen, sokszor egyéb is kerül bele, nem csupán az ágynemű. Ebben a cikkünknben a szexpárnát fogjuk bemutatni, illetve azt, hogy miért fontos, hogy rendszeresítsd te is a használatát!

Új dimenziókat nyit!

A szexuális élet rendkívül fontos része az ember életének, így a tűz életben tartása is létfontosságú, ez a Pajkos Pajtás szexbútorai között található szexpárnával pedig minden, csak nem lehetetlen. 

Ha úgy érzed, ellaposodni látszik a kapcsolatotokban a szex, ha nem bírtok kitörni a jól megszokott forgatókönyvből, és mindig ugyanazokat a pozitúrákat alkalmazzátok, akkor a legfőbb ideje, hogy beszerezz egy, vagy akár több szexpárnát is!

Ez a szexuális segédeszköz több alakban is kapható, így attól függően, mire szeretnétek használni, ki tudjátok választani a megfelelő alakút. Szinte mindegyik párna mosható huzattal rendelkezik, ami valljuk be, rendkívül fontos, hiszen egészen biztosan kerül majd rá egy s más használat közben. De ne is rohanjunk ennyire előre! 

Először csak gondold el, hogy a párnát használva olyan pózokat tudtok felvenni, amiről korábban még csak álmodozni sem mertetek! Képzeld el, hogy a párnát bevetve egészen új dimenziók nyílnak meg mindkettőtök számára, és az újdonság erejének köszönhetően ismét fellángol köztetek a tűz! Új pózokat tudtok kipróbálni, sőt akár a vaginális orgazmus is közelebb kerül számodra, hogy az intenzívebb orgazmusokat ne is említsük!

A fájdalom és a kényelmetlenség ellenszere

Persze számos olyan eset is akad, amikor némi üröm vegyül az örömbe. Ilyen az, amikor például fájdalom gyötör minden behatolásnál, és kellemetlenné válik az együttlét. Vagy amikor várandósan nagy pocakkal kiélveznétek ennek a különleges időszaknak a varázsát, de a pocak akadályoz benneteket. Vagy amikor hát- vagy derékfájdalommal küzdesz, és bármennyire is élveznéd az aktust, a hátadra, derekadra nehezedő fájdalom elvonja a figyelmedet.

Ilyen esetekben tökéletesen bevethető a szexpárna, ugyanis támaszt biztosít, és terhet vesz le az izmokról, valamint a behatolást is nagyban megkönnyíti. Ha tehát ilyen speciális helyzetben vagytok, bátran egyeztessetek a kezelőorvossal, hogy melyik változatot ajánlja! Hagyjatok hátra minden kellemetlen tényezőt, és tegyétek a szexet újra az öröm és a boldogság forrásává!

Bátran kísérletezzetek!

Nyakunkon a hosszú téli esték, amikor másra sem vágyik az ember, mint arra, hogy visszahúzódhasson saját otthonába, és élvezze annak melegét. No, meg persze a párja társaságát, akivel még a leghosszabb este is rövidnek tűnik, főleg ha van otthon a Pajkos Pajtás szexpárnái közül egy számotokra ideális darab. Nem fogtok unatkozni, ugye?

(Szponzorált tartalom)