keresés menü

Felejthetetlen nyári kalandok egy saját luxus jachton!

Egy jacht megvásárlásával életre szóló emlékeket szerezhetünk saját magunk és családunk számára is. Gyermekeink és unokáink is rengeteg hasznos és érdekes dolgot megtanulhatnak a hajózásról és a természet szeretetéről és tiszteletéről.

Családi vakációk új szintre emelve

Nagyra értékeljük az együtt töltött családi időt, hiszen a hétköznapok forgatagában gyakran kevesebb idő jut szeretteinkre, mint amennyit valóban eltöltenénk velük. Képzeld el azonban, hogy olyan tájakon jársz családoddal, amilyenekről mindig is álmodtatok! 

Egy Ranieri yacht megvásárlásával spontán vakációkat és utazásokat is beiktathatsz szeretteid körében! A nagyszerű olasz hajómárka sikereiről és megbízhatóságáról a mai napig ódákat zengenek a büszke hajótulajdonosok.

Szerezz be te is nagyszerű Ranieri hajókat a MultiYacht Group segítségével!

Az 1960-as évek végén, a dél-olaszországi Calabriából indulva Pietro Ranieri a szépség, a technika és a kézművesség iránti szenvedélye vezetett a Ranieri International létrehozásához 2008-ban. A gyártási folyamat minden lépését követve Pietro Ranieri két fiának, Salvatorénak és Antoniónak adta át a vezetést, akik együtt bővítették a Ranieri International márka hajóinak választékát. 

A Ranieri hajók töretlen sikerének titka

A Ranieri gyártói tudják, mitől lesz egy hajó figyelemre méltó. Minden részletet gondosan elemeznek és terveznek, biztosítva a tökéletes egyensúlyt az esztétikai és technológiai jellemzők között. Amikor Ranieri hajó készül, nincs kompromisszum a teljesítményben, a funkcionalitás és az élvezet áll a tevékenységük középpontjában.

Az olasz rangidős Ranieri International márka az elmúlt években rendkívül innovatívnak bizonyult. Míg eleinte a cég csak konzolhajókat gyártott, 2014 óta a Ranieri International fantasztikus RIB-sort fejlesztett ki, teljesen a konzolhajók stílusában és osztályában.

A legnépszerűbb kollekciók és modellek

A Ranieri kollekciók jelenleg 5 különböző típusú modellt forgalmaznak, melyek a Voyager, Shadow, Next, CLF és a Cayman. A csónakok formatervezésüknek köszönhetően karcsú megjelenést kölcsönöznek, mivel a hajótestben és a belső térben szinte minden forma és vonal sima és lekerekített. A csónakokat konzolhajóknak nevezik, mert a kormányállás általában a csónak közepén van.

A Ranieri International igazi szenvedélyes családi vállalkozás, mely egyértelműen tükröződik a modellenkénti pontosságban és a részletekre való odafigyelésben. A többéves tapasztalat és a teljes egészében a gyári hajógyárnak szentelt élet olyan gyönyörű modellek megalkotásához vezetett, amelyek a sebességgel és a kezelhetőséggel együtt kiemelkedő megbízhatóságot, szerkezeti szilárdságot és mindenekelőtt kényelmet értek el.

Csapj bele a nyári kalandokba egy remek Ranieri hajóval, és vedd igénybe a MultiYacht Group segítségét, teljeskörű ügyintézéssel!

(Szponzorált tartalom)