keresés menü

Fedezd fel a legújabb trendeket – alkosd meg saját különleges stílusod

A divat szinte a civilizáció kezdete óta kiemelt szerepet tölt be az emberiség életében. Mindannyian igyekszünk modern és esztétikus megjelenést sugározni – nők, férfiak, kicsik és nagyok egyaránt. Ez nem csoda, hiszen a ruházatunk, a frizuránk és az általános összkép az, amely saját személyiségünket projektálja a külvilág felé. Ez alapján lépnek velünk kapcsolatba mások és ítélnek meg bennünket, ha nem ismernek. A karrierünk, a szerelmi életünk, de még a baráti kapcsolataink szempontjából is nagyon fontos szerepet tölt be megjelenésünk tehát.

Modern stílusok – avagy hol tart most a divatvilág

A modern divat nap, mint nap egyre újabb trendeket hoz fel, ám ezek javarészt korántsem olyan újak, mint gondolnánk. Egyre inkább hódítanak a retro darabok, amiket modern köntösbe bújtattak a mai dizájnhoz igazítva. Érdekes dolog viszont látni a nyolcvanas, kilencvenes vagy éppen kétezres évek darabjait, ahogy újból lejönnek a gyártósorokról. A kérdés persze ott lebeg a levegőben: a tervezők vajon rájöttek, hogy az elmúlt év divathulláma eléggé letért a stílus pályájáról? Vagy esetleg csak nem tudtak már semmi újat kitalálni? Mindenesetre eljutottunk oda, ahol az aktuális trend a régi klasszikus és a modern innovatív stílusokat összekombinálja. Ez a későbbiekben pedig még inkább érdekes lehet.

Mik hódítanak manapság?

Ha már visszatért a retro láz, akkor érdemes végigmennünk azon is, hogy mely ruhadarabok viszik a pálmát az aktuális divatszezonban. Ismét láthatjuk az utcákon a klasszikus farmer kabátokat és a steppelt, valamint a pufi dzsekiket. Ezzel máris visszacsöppentünk a kilencvenes és kétezres évek elejére. Ám itt nem állt meg a dolog. Egyre inkább újra teret hódítanak a régi platformos cipők a hölgyek körében, a férfiaknál pedig a klasszikus sportcipők tértek vissza. A Nike például elkezdte a legelső darabjait visszahozni a gyártásba, így ténylegesen a múltban érezhetjük magunkat. A női szövetnadrágok ismét virágkorukat élik, ahogyan a klasszikus férfi oxford lábbelik is. Persze nem reked meg a múltban teljesen azért a divatvilág sem, hiszen kombinációk terén számtalan új variáció tűnt fel az elmúlt években. Ilyen a sportos elegancia, ami pár évvel ezelőtt teljesen elképzelhetetlennek tűnt. A sneakerrel viselt szoknya vagy slim fit zakó nemrég még bizarrnak hatott volna, ma már viszont kifinomult eleganciát sugároz – némi bohém karakterisztikával.

Portrait of young and handsome african american businessman in suit and white sneakers.

Találd meg a saját stílusod!

Divatosnak lenni persze sokkal többet jelent annál, mint az aktuális tervezők által felkínált szetteket magunkra aggatni. A divat világában meg kell találnunk a saját személyiségünket leginkább tükröző kombinációkat. Tehát a legtrendibb viseletek általában kilógnak a sorból, és viselőjük egyediségét sugározzák. Érdemes időt szánnunk erre, és szétnézni a nagyobb áruházak kínálataiban. Nem biztos, hogy azonnal megtaláljuk a személyiségünket az első ruhadarabban, ami elénk kerül. A Modivo webáruháza nagy segítséget jelenthet ebben számunkra, hiszen hatalmas kínálattal rendelkezik. Számtalan egyedi darabot megtalálhatunk készleteiben, mondhatni a divat a Modivo számára kiemelt fontossággal bír. Tehát nem egy egyszerű ruházati üzletről beszélhetünk, hanem inkább divatáruházról.

(Szponzorált tartalom)