keresés menü

Fagylaltárnyalatok a körmeiden? Miért ne?

A divat állandóan változik, s nincs ez másképp a körmök díszítésével sem. A trendek természetesen tekintettel vannak az aktuális szezonra is, ennek megfelelően érdemes ihletet meríteni az adott évszak hangulatából.

A fagyiszínek a nyarat idézik

A fagylaltok csodás színei is visszaköszönhetnek a körmeinken, ha a StudioFlash 3 lépéses géllakkjai közül válogatunk. Senkinek sem kell különösebben magyarázni azt, hogy milyen árnyalatok tartoznak ide, gondoljunk csak a fagyispultban rejtőző vaníliára, eperre vagy zöldalmára, máris ráérezhetünk ezeknek a színeknek a szépségére. Hiszen egyszerre élénkek, szemnek tetsző kedves és vidám árnyalatok, amik ráadásul tökéletesen passzolnak a nyári ruhatárunkhoz is. 

A lágy pasztell árnyalatok, a csodás sárgák és zöldek, a rózsaszínek és kellemes lilák nem véletlenül jelennek meg a ruházatunkon is, hiszen szinte a kedvünk is sokkal játékosabb, örömtelibb lesz, ha ezeket viseljük. Miért ne engednénk hát a csábításnak, s öltöztetnénk körmeinket is a nyár legszebb színeibe?

Milyen kompozíciókban gondolkodjunk?

Mielőtt kiválasztanánk a színeket, fontoljuk meg, hogy illenek-e majd azokhoz a ruhákhoz, amiket valószínűleg az elkövetkező időszakban viselni szeretnénk. A harmónia azonban nemcsak ebben az értelemben fog fontos szerepet játszani. Hiszen a körmeinket hosszabb időn keresztül fogjuk csodálni, ez pedig azt jelenti, hogy akkor választunk jól, ha megfelelnek a munkához is, valamint az egyéb tevékenységeink közben, illetve a tervben lévő eseményeken is örömmel fogunk megjelenni velük.

Ami pedig a kombinációkat illeti, válasszuk a rózsakönnyet, a krémrózsát és a hófehéret, ha egy igazán finom elképzelést szeretnénk megvalósítani, törékeny, nőies megjelenést elérve.

Amennyiben valami izgalmasabb, színesebb stílust hívnánk életre, a tengeri kavicskék mellé válasszuk a napfénysárgát és a zöld pillecukrot, mert ez egy igazán vidám kompozíciót fog eredményezni.

Természetesen azok is találnak kedvükre való színeket, akik a vibrálóbb, intenzívebb körmöket kedvelik. Nekik tökéletes kompozíció készülhet a neoncsók, a neonpink csábítás és a neonpiros málna elnevezésű géllakkok párosításával.

Ha már nyár, akkor nem feledkezhetünk meg a csodás kék színekről sem: a selyemkék, a zöldszívű kék és a csillámos kék gyöngyfény gyönyörű és összeillő triónak bizonyul, amelyet akár a tengerparton is bátran viselhetünk. Érdemes a teljes kínálatot végigböngészni, hiszen rengeteg lehetőséget fogunk találni a géllakkok között, amelyekkel megvalósíthatjuk a legnyáriasabb, legszebb körömdíszítéseket.

Mi legyen a mintával?

A színek kiválasztásán felül azt is el kell dönteni, hogy milyen legyen maga a díszítés. A virágok, a hullámos formák mellett nyugodtan készülhet fagyis minta is, ha szeretnénk. A vidám hangulat és a magabiztos megjelenés garantált lesz ilyen csodás körmökkel!

(Szponzorált tartalom)