keresés menü

Ezekre figyelj oda névjegykártya készítése során

Mint ahogy szinte minden területen, úgy a névjegykártya-készítés esetében is vannak olyan alapszabályok, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mai cikkünkben ezeket osztjuk meg veled, így ha éppen a névjegyed megalkotása előtt állsz, akkor érdemes velünk tartani!

Egyik legfontosabb marketingeszköz

A névjegykártya az üzleti életben elengedhetetlen a saját, illetve céges marketingünkben is. Hiszen ezzel egy olyan értékesítési fegyver van a kezünkben, melyet már a bemutatkozás folyamán ellőhetünk. 

A partnerünk figyelme ekkor még biztosan a csúcson van, így szinte 100%, hogy emlékezni fog az általunk megosztott legfontosabb adatokra. Ez pedig könnyedén előrelendítheti a későbbi kapcsolatfelvételt, és kellően megágyazhat egy sikeres üzleti kapcsolatnak a jövőben.

Nemcsak a papíralapú megoldásban gondolkodnál? Nézz szét a CardInMove digitális névjegykártyái között, hiszen ezekkel a modern újításokkal még inkább lehengerlő leszel! Az üzleti szférában mindig nyerő az, ha valaki követi a trendeket. 

Így biztosan te is pozitív képet tudsz majd kialakítani magadról, ha egy ilyen névjeggyel rukkolsz elő. Ezzel megkönnyítheted a kapcsolatfelvételt, illetve emlékezetesebbé is teheted a beszélgetést a fogadó fél fejében.

Ne akarj túl sokat!

Első és legfontosabb szabály, hogy gondoljuk át, hogy milyen iparágban, illetve milyen célra szeretnénk használni a névjegykártyát. Hiszen különféle szakmákban teljesen máshogy fognak fogadni egy letisztultabb darabot, mint egy extravagáns kialakítást. 

Így mindenféleképpen járj utána, kérdezz körbe, hogy a te célcsoportodban mi a bejáratott, elfogadott megoldás. Hiszen akkor tudsz majd sikeres lenni, ha alkalmazkodsz ezekhez a módszerekhez, és megtiszteled a partnereidet egy ízlésesen kialakított névjeggyel.

Szintén elengedhetetlen, hogy ne akarj túl sok információt felhalmozni a névjegykártyára. Fontos, hogy jól olvashatóak legyenek az adataid, hiszen a partnered így fogja tudni memorizálni őket. Így gondold át, hogy melyek ezek közül a legfontosabbak, melyeket szeretnéd mindenféleképpen megosztani a fogadó féllel. 

Hiszen ha már beindult köztetek a kommunikáció, akkor úgyis átadhatod majd neki azon információkat, melyek esetleg lemaradtak a névjegyedről. 

Egyszerű, de nagyszerű

Szintén fontos, hogy nem kell túlcicomázni, túldíszíteni a névjegyedet. Ha egyszerű kialakítást alkalmazol, akkor sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy emlékezetes maradsz a leendő partnered fejében. Így a nevedet, illetve a főbb elérhetőségeidet is könnyebben ki tudja majd venni a névjegyről, így egyszerűbben elmentheti vagy megjegyezheti azokat.

Nyomtatási szempontból pedig azt sem hagyhatod figyelmen kívül, hogy némi margóra szükség lesz a kivitelezés során. 

Elengedhetetlen, hogy a külső kerettől számítva kifelé 2, míg befelé 4 millimétert hagyj üresen, hiszen így lesz tökéletes a nyomdai munka. Reméljük, hogy hasznos információkkal gazdagodtál, és a segítségünkkel megfelelően tudod majd kialakítani névjegyedet!

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥