keresés menü

Extra cuki gyerekszandálok hódítanak 2022-ben

Egy hiperaktív, játékos és huncut gyerek lábára csak strapabíró lábbelit érdemes húzni. Nos, ezért nem mindegy, hogy milyen szandált választunk számára. A stabil tartás mellett a minőség is meghatározó, hiszen nem szeretnénk két hét használat után kidobni azt. A gyereknek olyan szandál kell, amit “nyúzni” tud!

Ha neked is fontos, hogy minőségi, ugyanakkor mutatós lábbeliket szerezz be a kicsinek, akkor tarts velünk a következő pár sor erejéig és nézzük meg együtt, hogy mit hoz magával a 2022-es trend!

Mi jellemző a minőségi gyerekszandálra?

A gyerekeknek nagyon fontos, hogy kényelmes lábbeli kerüljön a lábukra, viszont gyakran megesik, hogy mégsem szólnak, ha valami kényelmetlen számukra. A LifeStyleShop webáruház gyerekszandáljai között kizárólag strapabíró, maximális komfortérzetet biztosító darabokkal találkozhatsz. 

A jó szandál nem nyom, nem szorít, kényelmesen és könnyen állítható, személyre szabható. Speciális talprésszel, kialakítással rendelkezik, alkalmazkodik a láb formájához, támogatja a stabil tartást. Önbizalommal tölti el a gyereket, aktív életmódra ösztönzi, ráadásul a design területén sincs hiányérzetünk.

Szandálmárkák jellegzetességei

Az első, egyik legismertebb márka a Birkenstock, amelynek modelljei 27-es mérettől érhetők el. A talprész általában bőrből készül, s ortopéd orvosok segítségével tervezik meg a talp haránt emelőt, hogy növeljék a kényelem szintjét. 

Nem szabad megfeledkezni a D.D Step kicsiny szandáljairól, amelyeket már 19-es méretben is beszerezhetünk. A prémium minőségű alapanyagok mellett a vidám design és a speciális technológia ötvözete is kiemelhető. A koala, az autó, a virág és a szívecske minták garantáltan belopják majd magukat a gyerkőcök szívébe. 

A kéregrész többnyire ezen márka esetében is meg van erősítve, illetve talp haránt emeléssel rendelkezik. 

A márka mindig megbízható

Nem olyan nagy klisé azt mondani, hogy a márka egyfajta garancia a minőségre, hiszen például a Skechers mini szandik egytől egyig hosszú távon hasznosíthatók. A légiesen könnyű, puha anyagok úgy tartják biztosan az apró lábacskákat, hogy közben nem terhelik a gyerek lábát plusz súllyal, így még egy hosszabb kiránduláson sem fáradnak el. A talp rezgéscsillapítóval egyaránt el van látva. 

Végül, de nem utolsósorban nem hagyhatjuk ki a Crocs klumpát sem a felsorolásból, amely egy sajátos lábbeliként segít komfortossá tenni a lurkók hétköznapjait. A homokos és a vizes, nedves környezet sem okoz neki problémát, hiszen a vízcsap alatt rögtön újjá varázsolhatjuk. 

Ugyancsak divatos kis modellek az Ipanema darabjai, amelyek a csodálatos színkavalkádok legfőbb képviselői. 

Láthatod, hogy nagyon sokféle szandál közül válogathatsz napjainkban, azonban minden esetben győződj meg arról, hogy a megfelelő méretű darabot vásároljátok meg, ellenkező esetben sokat árthatsz vele a gyereknek!

(Szponzorált tartalom)