keresés menü

Erősítsd immunrendszered noni kapszulával!

Nehéz választani a boltok polcain sorakozó immunerősítők közül, mert annyiféle van, és sosem tudhatjuk, melyik nyújtja a legszéleskörűbb támogatást a szervezetünknek. Utóbbi főleg a hűvösebb, vírusokkal terhelt időszakban fontos. Nézzük, mi lehet a legjobb választás!

A modern, rohanó élet okozta feszült mindennapok próbára teszik még a legegészségesebb ember immunrendszerét is. Gyakran olyankor terít le minket a megfázás, nátha, torokfájás, amikor épp “nem érünk rá”. Ezt megelőzve érdemes a Vital-max webáruház immunerősítői közül választani, most a noni kapszulát vesszük nagyító alá.

Amit a noni kapszuláról tudni érdemes

A nonifának nevezett cserje gyümölcséből készült noni kapszula az egyik legsokoldalúbb immunerősítő termék. A cserje Ausztráliában őshonos, és a tengerészek juttatták el a szigetvilágba, valamint Hawaii-ra, ahol megkapta a noni nevet. E csonthéjas, törtfehér színű termés előnyös tulajdonságait hamar felfedezték Hawaii lakói, gyógyításra használják már több évszázad óta. 

A kontinentális éghajlaton azonban nem él meg a noni (más néven indiai eperfa), ezért nekünk más formákhoz kell folyamodnunk a jótékony hatásért. Egyes helyeken gyümölcsléként találjuk meg, máshol pedig a kapszulát részesítik előnyben.

A noni kapszula hatása

A fenti cserjéből sok gyártó készít kapszula formájában étrend-kiegészítőt, mely koncentrált formában tartalmazza  a növény előnyeit.

  • Immunrendszer támogatása antioxidánsok segítségével, az immunsejtek “felébresztése”, aktivizálása,
  • Ízületi, izom és más gyulladások, fájdalmak hatékony csökkentése,
  • Emésztés egészségének támogatása, gyomorpanaszok mérséklése,
  • Az általános energiaszint és vitalitás serkentése,
  • Csökkentheti a stresszt, a depresszió tüneteit, ezáltal javítja az általános hangulatot,
  • Szabályozhatja a vérnyomást, így csökkenthető a szív- és érrendszeri betegségek kockázata,
  • Szebbé varázsolja a bőrt, küzd a pattanások és aknék, hegek ellen,
  • Detoxikáló hatásának köszönhetően a méreganyagok hamarabb távoznak a szervezetből.

Hogyan szedjük, mire figyeljünk?

Egyszerűen beépíthető a mindennapokba a noni kapszula, a javaslat szerint bő vízzel, étkezések között fogyasztandó, naponta általában kétszer. Nem ütközik össze más készítményekkel, sőt, egyes negatív mellékhatásokat is csökkenthet.

Mielőtt bevezetnénk az étrendünkbe, konzultáljunk orvosunkkal vagy dietetikus szakértővel, hiszen ugyan nincsenek mellékhatásai, mindenkinek másra van szüksége az egészsége megtartásához.

Természetesen napi két kapszula nem lesz önmagában elég az erős immunrendszerhez. Figyeljünk oda az elegendő mozgásra, a sokszínű étkezésre és a megfelelő mennyiségű alvásra is. Ezeket jól kiegészítheti majd a noni.

(Szponzorált tartalom)