keresés menü

Élvezhetetlenné vált a számítógépezés?

Ha lassan közelharcba keveredsz a monitoroddal, és valahányszor leülsz számítógépezni, mindig bosszankodás a vége, akkor ideje a tettek mezejére lépni.

Sajnos megfelelő monitor nélkül minden élvezhetetlenné válik, sőt hosszú távon egészségkárosodást is okozhat, így ha már egy ideje vacakol a monitorod, és meg sem lehet javítani, akkor feltétlenül olvasd el, hogy mit ajánlunk helyette!

Vásárolj használt monitort!

Talán meglepő lesz, de mi azt javasoljuk, hogy ha új darabra van szükséged, akkor a Laptopland.hu kiváló minőségű használt monitorjai közül válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

Ezek az eszközök ugyanis irodai, a legtöbb esetben multinacionális környezetből érkeznek, ami azt jelenti, hogy csupán egy-két évet voltak használatban, de az eszközpark cseréje folytán szanálásra kerülnek. Amellett, hogy nem kellett állandóan dolgoznia, fontos érv az is, hogy a dolgozók mindig minden körülmények között jobban óvják a céges eszközöket, mint a saját darabokat. Sőt a cég informatikai csapata rendszeresen karban is tartja őket, ami persze további biztosítékot jelent neked, hogy valóban kifogástalan darab kerül hozzád.

Ha ez még nem lenne elég, a Laptopland.hu csapata teljesen átvizsgálja a hozzá érkező gépeket, az esetleges hibák diagnosztizálása és javítása után pedig hosszas tesztelés alá vetik a felújított eszközöket. Ha ott is jól teljesítenek, mehetnek is a webáruházba, ahol az összes ismert nagy tech cég képviselteti magát, így a márkahűségedről sem kell lemondanod!

Ne csak a saját igényeidet vedd figyelembe!

Alapvetően alig van olyan ember, aki elsődlegesen ne a saját igényeit venné figyelembe, ha egy-egy számítástechnikai terméket készül vásárolni, és ez valahol így is van rendjén, hiszen a használat során arra kell figyelnie, hogy azt tudja a gép, amire neki szüksége van.

Csakhogy manapság ez már nem elegendő, ezért mindenképpen fontos, hogy a környezetvédelmi és a takarékossági elvek mentén is fontold meg a döntésedet.

Utóbbi egyszerű, hiszen egy használt monitor mindig olcsóbb lesz, mint vadonatúj megfelelője.

Ugyanakkor a környezettudatosság miatt sem kell aggódni, hiszen ha csak akkor vásárolsz, amikor valóban és végérvényesen szükséged van rá, és akkor is inkább a használt mellett döntesz, azzal kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után.

Menj biztosra!

Persze nem arra biztatunk, hogy esztelen módon, akár a saját károdra legyél környezettudatos, vagy hogy már a józan ész határán túl spórolj, épp ellenkezőleg.

Ha használt monitor mellett döntesz, akkor cserébe a minimum két évre szóló garancia fogja azt biztosítani számodra, hogy nem lutrira mentél, amikor valamelyik tech óriás neves márkájának egy használt, ugyanakkor prémiumminőségű darabját választottad. Ezzel aztán biztosra mehetsz, hogy valóban azt a minőséget kapod, amit elvársz és amire ígéretet kaptál.

(Szponzorált tartalom)