keresés menü

Élethű képekkel az élményteli TV-nézéshez

Amikor az okostelefonok, tabletek és monitorok hihetetlenül pazar képi világot jelenítenek meg szemeink előtt, akkor a TV-k és a TV-nézés világában is elvárt manapság már a hasonlóan magas felhasználói élmény, főképp az okoseszközöket gyártó cégek részéről. 

A TV-nézés forradalma otthonainkban 

Az okostelefonok és okosotthon megoldások ma már egyre szélesebb körű piacot szolgálnak ki, ezen eszközök gyártói közül pedig kiemelkedik a Xiaomi. Hazánkban is rengeteg készülékük elérhető, messzemenően híres a minőségi, de elfogadható árú termékeiről. 

Az okoseszközök kínálatát tekintve nem hiányozhatnak így az okos TV-k sem a portfóliójukból, amelyek a TV-nézés élményét egy magasabb szintre emelik. Nélkülözhetetlen ma már a hihetetlen képi és hangminőséget biztosító okostelefonok mellett az élvezeti faktorok növelése ebben a kategóriában is. 

A minőségi, folyamatos fejlődés a tévézés forradalmát hozza el az otthonunkba. 

QLED, maximális élmény napközben is 

Bizonyára sokan vagyunk átlag felhasználók, akiknek első hallomásra, látásra nincs különbség hasonló kategóriájú képernyő és képernyő között, pedig ha mélyebben utánanézünk, akkor megtudhatjuk, hogy mindegyik más egy kicsit. 

Aki este szeret TV-t nézni, otthon mozizni, annak gyakorlatilag nem tűnik fel, azonban aki szívesen használja reggel vagy napközben is a készüléket, az kézzelfogható különbséget tapasztalhat a kép minőségét tekintve. 

A QLED kijelző egy mesteri technológia a Xiaomishop.hu-nál kapható okos-TV újdonságánál, amellyel a napközbeni látványt fokozhatjuk, hiszen mátrixa fényesebb képet sugároz, mint általában megszoktuk az OLED-nél. 

Ennél a technológiai fejlesztésnél egy újabb réteg kerül a két klasszikus közé, így a színek sokkal változatosabbak lesznek, a képek valósághűek, szemkápráztatóak és az egész élmény látványosabbá, izgalmasabbá válik. 

Ami még belefér!

A végeredményt a képi minőség mellett egy prémiumkategóriás okos-TV esetében a formavilág és a hangminőség összhangja adja, ezeknek pedig egyöntetűen a kifogástalan példány megjelenését kell közvetíteniük. 

A Xiaomi modell kialakításánál a képernyő körüli kockák három oldalon csökkentésre kerültek, az alapanyaga pedig alumínium, így ezzel a magas színvonalra való törekvés mindenképpen látszódik. 

A hangzást vizsgálva a TV-t 30 W-os hangszóróval látták el, ami a Dolby Atmos és a DTS-HD technológiát támogatja. A hangvezérlésre alkalmas a Bluetooth távirányító, amellyel a működtetése is rendkívül egyszerű. 

A magyar nyelvű Android TV rendszer Google Asszisztens támogatással segíti az üzemeltetését, kezelőfelülete meglehetősen letisztult és könnyen használható. A Play webáruházból rengeteg alkalmazással párosítható, emellett pedig HBO kompatibilis változat. 

(Szponzorált tartalom)