keresés menü

Elektromos motorkerékpárok, a városi miliő elengedhetetlen „kellékei”

Az elektromos motorkerékpárok a betondzsungelek igazi hétköznapi hősei: páratlanul egyedi vezetési élménnyel ajándékozzák meg a tulajdonosukat, remekül gyorsulnak, emellett sem a károsanyag kibocsátás, sem a zajszint vonatkozásában nem terhelik a környezetet. Hamisítatlan szociális érzékről tesznek tanúbizonyságot, a fenntartásuk pedig már-már álomszerű. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hasonló teljesítménnyel operáló benzines motor üzemeltetéséhez képest tizedannyiba kerül egy e-motor fenntartása. Ilyen páratlanul előnyös tulajdonságok birtokában ki az, aki ne szavazna boldogan bizalmat az elektromos motorkerékpároknak?! 

Zöld járművek mindenütt

Az iménti kérdésünk természetesen költői volt, amelynek helyénvalóságát a magyar utakon tapasztalt tendencia is igazolja. Magyarországon is egyre népszerűbbek az e-motorkerékpárok, és nemcsak vidéken, de a nagyvárosokban is. Végre egy trend, aminek a haszna megkérdőjelezhetetlen! Az elektromos motorkerékpárok népszerűsége ugyanis nem „csupán” a környezetnek tesz jót, de a pénztárcánknak is. A kérdés már csak, hogy melyik gyártónak szavazzunk bizalmat a felhozatalból, és ami még fontosabb – honnan vásároljunk? 

ElektroBiker, avagy terítéken a kompromisszumok nélküli minőség 

A kifogástalan renoméval rendelkező és elsöprő népszerűségnek örvendő csapat, az ElektroBiker szakemberei nemes célt tűztek ki maguk elé: a lehető legelőnyösebb körülmények között kívánják megismertetni és egyúttal megszerettetni az e-közlekedést a hazai nagyközönséggel. A komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező csapat termékpalettája mellett lehetetlen szó nélkül elmenni – a világ élvonalának gyártói szerepelnek az illusztris listán. Magas minőség, hosszú távú elégedett felhasználás, strapabíróság, fenntarthatóság jellemzi ezeket a motorokat, amelyek között szép számban találhatunk igazi város felhasználásra termett, remekbeszabott gépjárműveket is.

Kössünk közelebbi ismeretséget az elektromos motorkerékpárokkal még a vásárlás előtt! 

Nem, nem a hagyományos tesztvezetésről beszélünk: az ElektroBiker jóvoltából az elektromos motorkerékpárokat ugyanis akár 2 teljes nap erejéig is kibérelhetjük!

(Szponzorált tartalom)