keresés menü

Elektromos fűtőpanel: avagy az igazán gyors és hatékony fűtés

Ha épp fűtéskorszerűsítés előtt állsz, vagy rásegítenél kicsit a jelenlegi rendszerre, akkor nézz körül mindenképp az e-berendezések között! Ma már számtalan típusa létezik az elektromos fűtési eszközöknek, ezért nem is olyan egyszerű dönteni, melyik lenne megfelelő az otthonunkba.

Miért válaszd ezeket a termékeket? Árammal működnek, ezért környezetbarát megoldások. Maga a villamosenergia ugyan nem olcsó, de hosszabb távon megéri beruházni. Energiahatékony, minimális karbantartással járó kellékekről van szó, amelyek rövid időn belül kellemes meleget tudnak teremteni a lakás bármelyik helyiségében. Az egyik legmodernebb e-berendezés az Elektromoskonvektorok.hu-nál elérhető elektromos fűtőpanel.

Hogyan működik az e-fűtőpanel?

Egy olyan berendezésről van szó, aminek a belsejében egy úgynevezett hőelosztó réteg található. Innen a külső felületére vezeti a meleget, és ez adja le a hőt a fűtendő területre. Ez a napsugárzáshoz hasonlít: az eszköz felülete megtartja, majd továbbítja a kellemes hőfokot. Ennek köszönhetően hatékony és egyenletes hőmérsékletet biztosít.

Néhány szó a típusokról

Léteznek falra szerelhető és mobil fűtőpanelek is. Ha fix helye van már a lakásodban, akkor nyugodtan válaszd az előbbit. De ha elmozdítanád vagy csak egy-egy helyiségnél segítenél rá a fűtésre, jobb, ha a mozgatható verzió mellett döntesz. Ezeket guruló lábakkal oda tudod tolni, ahová csak szeretnéd.

Szerencsére számtalan dizájnban is elérhetőek, így abszolút az otthonod stílusához lehet illeszteni. Vannak acél, üveg, sőt kerámia alapanyagúak is. Az említett webshopban mintegy 30 terméket elérsz, és egy kalkulátor segítségével azt is megtudhatod, hogy mekkora teljesítményű készüléket érdemes megvenned. Csak megadod a fűtendő terület nagyságát, a belmagasságot és a szigeteltség fokát, és máris “kidobja” a rendszer a javasolt berendezést. Ezentúl is szinte minden árammal működő fűtési kelléket megtalálsz itt az elektromos konvektoroktól, a hőtárolós kályhán át a fűtőszőnyegig.

Milyen előnyökkel jár, ha elektromos fűtőpanelt választasz?

Az otthoni fűtés új generációja az e-panel. Számtalan pozitívumát fel lehet sorolni, de a legfontosabb, hogy:

  • energiahatékony, ugyanis csak ott fűt, ahol szükséges. Nem pazarol.
  • Gyors, percek alatt meleget ad. Nem kell órákat várni, hogy komfortos hőmérséklet legyen nálad.
  • Könnyű telepíteni és üzembe helyezni. Nem szükséges falakat vagy padlózatot megbontani, csak egyszerűen áramforráshoz kell csatlakoztatni.

Ha e-panelt választasz, az egyik legjobb és leghatékonyabb fűtési eszközöd lesz. Mivel számtalan méretben és teljesítménnyel gyártják, az adott helyiségre tudod szabni. Stílusos kivitelének köszönhetően pedig a lakásod egyik dizájnos darabja lehet.

(Szponzorált tartalom)