keresés menü

Egyszerűen használható krétafesték spray

A legtöbben szeretnek festeni, ám kevesen vannak azok, akik igazán ügyesek benne. Számukra lehet ideális megoldás a krétafesték spray, amelynek használata roppant egyszerű, a siker pedig garantált. Nézzük meg, mit érdemes tudni erről a termékről!

Ezért remek döntés a krétafesték spray

A felújítás gyors, hatékony és élvezetes módja a bútorok szebbé tételének, a festésről azonban sokaknak a kellemetlen szagok, a káosz és a véget nem érő tevékenységek sora jut eszébe. A Birdo Shop krétafesték választéka azonban élvezetessé teheti az egészet, és csodássá teheti az elkészült bútorokat. 

A krétafestékek legújabb tagja a krétafesték spray, amely egyszerűen használható, nem okoz káoszt, sem pedig orrfacsaró szagokat, a gyors száradás és a tökéletes fedés azonban garantált. A spanyol La Pajarita kínálatában felfedezhető krétafesték sprayk csodás árnyalatokban kaphatóak, alkalmazásukhoz nem szükséges sem ecset, sem pedig henger, hiszen pont ott hatnak, ahová fújjuk őket. Nemcsak bútorokhoz megfelelő, egyéb felületeken is alkalmazható, sőt, akár dekorációs tárgyak is készíthetők a segítségével. 

A krétafesték spray előnyei

A krétafesték spray előnyeiről már szó volt, azon kívül azonban, hogy nem szükséges semmilyen eszköz a használatához, más pozitívumokkal is rendelkezik. Kiváló ugyanis az egyenetlen felületek festésére, de olyan helyekre is jól jön, amelyekhez nehezen lehet hozzáférni. Kültéri bútoroknál is megállja a helyét, így kifejezetten ajánlott például a rattan bútorok felújítása során. 

A krétafesték spray nem igényel alapozást, tisztítást követően rögtön a különböző tárgyakra fújható. Ha egyenletesen szórjuk a különböző felületekre, akkor a vele kezelt felület teljesen homogénné válik majd, a tökéletes fedésnek és a káprázatos színeknek hála pedig a bútorok szebbek lesznek majd, mint új korukban. A régi bútorok tehát új köntösben ragyoghatnak majd a krétafesték spray használatát követően. 

Tippek a festék használatához

A krétafesték spray hosszú ideig tárolható megfelelő körülmények között, így az a mennyiség sem vész kárba, amelyet nem használtunk fel egy-egy festés során. Fontos azonban, hogy használat előtt alaposan rázzuk fel, alkalmazását követően pedig mossuk meg a kupakját. 

A festék ugyanúgy működik, mint bármilyen más spray, így ha túl nagy mennyiséget fújunk belőle egy adott helyre, könnyen elfolyhat. Érdemes ezért egyszerre csak kis adagot juttatni belőle egy részre és ha megszáradt, újra átfújni a felületet. Azoknál a bútoroknál, tárgyaknál, amelyek nagy igénybevételnek vannak kitéve, egy extra védőréteg alkalmazása is javasolt, így a bútorfestés tartósabb lesz. 

A krétafesték spray lehetőséget ad a régi, megunt bútorok felújítására vagy a már használatban lévő termékek megjelenésének felfrissítésére. Alkalmazásának lehetőségei azonban végtelenek, hiszen bármilyen felületre fújható. Nemcsak a pénztárcánk köszöni majd meg, ha használjuk, hiszen kikapcsolódás gyanánt is kiváló elfoglaltság!

(Szponzorált tartalom)