keresés menü

Egy nagy méretű képkeret minden lakásba kell!

A keretbe illeszthető emlékek napjainkban a legsokoldalúbb lakberendezési kiegészítőnek és ajándékötletnek minősülnek. A családi kép csak úgy érvényesül igazán, ha a megfelelő köntösbe bújtatjuk azt. Egy-egy jól megválasztott képkerettel stílusosan és ízlésesen mutathatjuk meg a világnak a legszebb emlékeinket. 

A következő pár sorban most megmutatjuk, hogy milyen nagy méretű képkeretekkel találkozhatsz egy lakásdekoráció webshopban

Aktuális méretek – amelyek mindig kaphatóak

Sok-sok szín, forma, anyag, kompozíció és méret között keresgélhetünk, ha képkeretvásárlásra szánjuk el magunkat. De ez azért is olyan jó, mert így a lakás minden helyiségébe beszerezhetjük a tökéletes darabot. 

Vannak szóló, egyedi darabok, kisebb méretben. Tipikusan ilyen például egy világítós, LED-es asztali képkeret vagy egy egyszerű verzió, amiben a legszebb emlékünket őrizhetjük. Habár az asztali keretek között is vannak egy kicsit nagyobb, 20-25 cm-es változatok, azonban az ezen típusú kiegészítők körében inkább a kisebb méretű kialakítás jellemző.

Beszerezhetsz montázs hatást keltő produktumokat is. Ez esetben nem a képméret maga lesz nagy, hanem az összkép, tehát maga a montázs mérete kiemelkedő. De a nagyobb fali képkeretek kínálata is változatos. 

Fali képkeretek – nagy méretű megoldások

Szinte minden lakásban megtalálható legalább egy vagy két fali képkeret. A 10 x 15-ös mérettől kezdve, az A/4 -es darabokon át a nagy montázsokig mindent megtalálhatsz, ami illik a te környezetedbe. A Designmarket nagyméretű képkeretei között olyan lakásdekorációs tárgyakra is lelhetsz, amelyek jól kitöltik a falakat. 

A LOOKOUT WALL például egy nagyon egyedi megoldás. Az 50 x 50 cm-es, világos dió színű, különleges térhatású keret számos lehetőséget rejt magában. Mi magunk dönthetjük el, hogy milyen irányban gondolkodunk, hogy mit hozunk ki belőle. Helyezhetsz bele ugyanis több képet vagy akár egyetlen nagy fotót is. 

Szintén hasonló célt szolgál az ún. Umbra PRISMA GALLERY, viszont ez már inkább a modern, elegáns stílus képviselőinek ajánlott darab. Ha úgy határozol, hogy több képet tennél ki egy kereten belül, akkor ez a termék neked való.

Legyél kreatív! – Design ötletek

Néhány különleges kialakítású fényképtartó új megvilágításba helyezi a képkeretekkel kapcsolatos elképzeléseinket. 

Viszonylag egyszerűbb kategóriát testesítenek meg a fa kollázs képkeretek, amelyekben bőven hely több fotónak is.

A modern, lebegő, geometrikus formájú képtartók egyik etalonja a FOTOCHAIN CIRCULAR, amely 3 darab kör alakú keretből és az azokhoz illő függeszthető láncból áll. Arany színvilága pedig csak még fenségesebbé varázsolja a fotók ragyogását.

Ne feledd, hogy a kollázsokba nem tudsz túl nagy képeket rakni, így az esetükben kicsit máshogy érvényesül a “nagy méretű fotókeret” fogalma, viszont minden nappali és hálószoba alapvető lakberendezési kiegészítői. 

(Szponzorált tartalom)