keresés menü

Egy mosógép – speciális tulajdonságokkal

Ki az, aki könnyen kiismeri manapság magát a háztartási készülékek világában? Annyi új funkció áll már rendelkezésre, hogy aki 10-20 éves mosógépét szeretné lecserélni, nincs könnyű helyzetben.

Már a gyártó kiválasztása is nehézkes: érdemes azonban utánaolvasni, melyek a legnépszerűbb termékek. A Pepita.hu mosógépei között is kapható Samsung WW90T954ASH/S6 elöltöltős mosógép például nagyon közkedvelt. Vizsgáljuk is meg, hogy miért!

A Samsung vállalat termékei

A Samsung név bizonyára ismerősen cseng mindenkinek – igen híres gyártóról van szó. Ott vannak minden területen: androidos telefonjaik éppúgy piacvezetők, mint a tévéik, a monitoraik vagy épp a konyhai készülékeik. A mosógépekkel kapcsolatban sem merül fel semmilyen kifogás.

Csúcskategóriás termékekről van szó, amelyek a leginnovatívabb technológiával készülnek, és hosszú ideig érvényes rájuk a garancia is.

A Pepita.hu Samsung mosógépei is nagyon kelendőek: ezen a marketplace-en könnyen ki is választhatjuk a számunkra ideális modellt, hiszen a szűrőfeltételek adottak. Megnézhetjük például, mekkora a mosási kapacitás, a centrifuga fordulatszáma, vagy épp melyik energiahatékonysági osztályba sorolták a gépet – ezek mind fontos befolyásoló tényezők a vásárláskor.

Eco Bubble, QuickDrive, Add Wash

A modern mosógépek kiválasztása során azt kell nézni, mennyire segítik a hétköznapi munkánkat. Az árcédulán szereplő összeg egy ilyen háztartási gép esetében kevésbé releváns – hiszen hosszú távra tervezünk.

Sokkal lényegesebbek az extrák! A Samsung WW90T954ASH/S6 elöltöltős mosógépnél jelen van az Eco Bubble™ technológia is, amely egy intelligens tisztítórendszer. Arról van szó, hogy a gép összekeveri a levegőt, a vizet és a mosószert, így egy aktív habot hoz létre. Ez pedig sokkal hatékonyabban távolítja el a foltokat, a szennyeződéseket a ruhából – alacsony hőmérsékleten is. Ebből következik, hogy az energiafogyasztás is kevesebb lesz: épp ezért kapott A besorolást a termék.

A másik erőssége a modellnek a QuickDrive technológia. Akár 39 perc alatt is végez a mosógép, fele annyi idő alatt, mint megszoktuk. Közben a pulzátorral felszerelt, textilápoló Q-Drum dob a ruhákba préseli a mosószert, vizet pedig különböző irányokba mozgatja, így felgyorsítja a mosást.

Nagy segítség az Add Wash™ is. Ha kimarad egy ruha, nem gond – a ciklus elején bedobhatjuk gyorsan a gépbe ezt is.

E fő funkciók mellett még számos extra segíti a háztartási munkát – akár a mesterséges intelligencia segítségét is igénybe vehetjük a gép elindításakor! Természetesen ez a modern Samsung mosógép is rendelkezik gőzfunkcióval.

További fő jellemzők

Még egy pár szó a mosógépről:

  • A mosási programok száma: 22 – van benne babaprogram, kültéri ruhákhoz és gyapjúhoz való is.
  • A centrifuga max. fordulatszáma: 1400/perc
  • Mosási kapacitás: 8 kg
  • Szín: fehér
  • A megszokottnál csendesebben centrifugál

Mindenképp érdemes felkeresni a Pepita.hu mosógép kategóriáját, ha valaki egy megbízható terméket keres, mert ez a modell be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.

(Szponzorált tartalom)