keresés menü

Egy jó tetoválógép már fél siker a csodás tetkódhoz!

Ha elhatároztad, hogy tetováltatsz, azt is tudnod kell, hogy nagyjából egy életre szóló döntést hoztál meg. Meg kell barátkoznod azzal a gondolattal, hogy életed végéig a testeden fogod viselni a megalkotott művet. 

Emiatt mindenképpen érdemes olyan mintát választani, amivel később is tudsz azonosulni, és a minőséget sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ki szeretne egy csúnya tetoválást saját magán látni? Ráadásul hosszú-hosszú évtizedekig. Persze lehet rajta javítani később is, vagy műtéttel eltávolítani, de jóval egyszerűbb és költségkímélőbb elsőre biztosra menni. 

Szükség lesz minőségi eszközökre

A Max Diszkont tetoválógépei kiváló minőségűek, amelyek segítik azt, hogy elégedett lehess a végeredménnyel, amennyiben magad állsz neki a tetoválásnak. Ha másnak készíted, akkor is a te felelősséged, hogy valóban olyan legyen a minta, amilyenre a kliens vágyik. Nyilvánvalóan a jó kézügyesség az alap, de mellette szükség lesz olyan eszközökre és anyagokra, amelyek megállják a helyüket minden tekintetben. 

Annak, hogy valaki magára varrasson különféle képeket vagy szövegeket, többféle oka lehet. Most nézzük meg, mik lehetnek ezek! 

Milyen indokkal születik meg egy tetoválás?

Kifejezhet egy bizonyos fajta kötődést, összetartozást valaki mással vagy másokkal. Akár egy szervezettel, ugyanúgy gondolkodó emberekkel, ugyanazért a stílusért, zenéért rajongókkal is. A tetoválás alapján könnyen beazonosítható, hogy valaki hova tartozónak érzi magát. 

Egy számunkra fontos életesemény dátumát is nagyon elterjedt manapság magunkra tetováltatni. Lehet ez a gyerekünk születésének napja, a párunkkal való megismerkedés, esetleg a házasságkötés időpontja is. 

Kedvenc idézetek is gyakran kapnak helyet a testünkön, amely lehet egy dalszöveg, egy vers, vagy bármilyen mű részlete. Mindenki valami olyat választ, amitől különlegesebbnek érzi magát, vagy amit konzerválni szeretne örökre. 

Egyesek számára a fájdalom megélése jelent örömet, mert ezáltal erősebbnek érezhetik magukat. Az is lehet, hogy egy beavatáson esik át általa, de néha van olyan is, hogy egy traumát akar valaki feldolgozni azzal, hogy tetováltat. 

Fő a biztonság és a higiénia!

A tetoválások nagyon népszerűek, a fiatalok körében talán jobban, de ma már kortól és nemtől függetlenül varratnak magukra az emberek tetkókat. Ám ha nem figyelünk oda a részletekre, sok veszélyt is magában rejthet maga a folyamat.

Megbízható gépekkel és alapanyagokkal kell dolgozni, emellett ügyelni kell a fertőzések elkerülésére. Ezt steril tűvel tudjuk biztosítani, ellenkező esetben súlyos vagy kevésbé súlyos, de annál kellemetlenebb betegségekkel kerülhetünk szembe. 

Egy jó tetoválógéppel gördülékenyebb lesz a munka is, ami szintén alapot biztosít a sikeres végeredményhez. Ha a tetoválóművész kényelmesen tud dolgozni, mert a kezére áll az eszköz, akkor jobban tud összpontosítani az alkotásra. A tökéletes mű elkészítésének biztos alapja a megfelelő anyagok és kellékek alkalmazása. 

(Szponzorált tartalom)