keresés menü

Édességfogyasztás bűnözés nélkül

Az egészséges életmód sokszor kihívásokkal jár. Mindenki ezt gondolja. Le kell mondani a finomságokról, nem ehetünk édességet, és még sorolhatnánk. Pedig manapság már rengeteg “mindenmentes” étel létezik, nagyjából minden kategóriában. 

A következő pár sorban mutatunk neked néhány olyan édességet, amelyeket bátran fogyaszthatsz!

Különleges diéták

Ma már számos változata van a diétának, és gyakorlatilag mindent annak nevezünk, ami kicsit is módosítja az étkezést. 

Vannak, akik glutén- vagy laktózérzékenyek, míg másoknak bizonyos lisztfajtákkal gyűlik meg a baja. A cukorbetegek igyekeznek csak édesítővel készült finomságokat enni, s ugyanez igaz azokra is, akiket inzulinrezisztenciával diagnosztizáltak. Végül, olyanok is akadnak, akik súlyproblémák, esetleg valamilyen sporttal kapcsolatos célkitűzések miatt döntöttek a szigorú diéta mellett. 

Bármelyik csoportot is erősíted, nem kell aggódnod, hiszen így sem kell lemondanod a finom falatokról!

“Mindenmentes” édességek

A Frida fantázianevet viselő finomság olyan összetevőkből áll, mint a laktózmentes tejszín, a laktózmentes vaj, az eritrit, a mascarpone, a mandulaliszt, a rizsliszt, a mogyoró, a méz vagy a kakaó. Így bátran fogyaszthatja bárki.

Aztán a Francis nevezetű édesség cukormentes fehér csokoládé, pisztácia, citromkrém, eritrit és laktózmentes tejszín hozzáadásával készül. 

Végül, az epres tápiókapudingot is meg kell említenünk neked. Ebben megtalálható a tápiókagyöngy, a mandulatej, a kókusztej, az eperpüré és az eritrit is.

Amennyiben még ennél is könnyebb levezetésre vágysz az étkezés végén, akkor érdemes egy friss gyümölcssalátát elfogyasztani! Azonban ne feledd, ezeket mindig az étkezés végére kell hagyni! Előtte lakj jól te is a Zöldlevelecske Salátaműhely Easy Life táljaival!

Salátaműhely, ahol minden van!

Bizonyára nem csak az édességek terén vagy válogatós. Ez egyáltalán nem baj, hiszen a Zöldlevelecske a tudatos életmódot és étkezést helyezi a középpontba, így finomabbnál finomabb fogások várnák rád, és bűntudat nélkül ehetsz egy komplett menüsort is, ha akarsz!

Ott vannak például a bőséges saláták, amelyek nemcsak küllemükben, de ízvilágukban is rendkívül színesek. Ugyanez igaz az ún. Easy Life tálakra és egészséges levesekre is. A desszertekkel már megismerkedhettél, de az étkezés végére becsatlakozhat egy hidegen préselt juice is!

A legjobb az egészben, hogy nem kell messzire menned egy ilyen kínálatért, hiszen hazánkban, Szegeden különleges salátabár teszi ezt elérhetővé számodra. Végül, abban is biztos lehetsz, hogy 100%-ban friss ételek kerülnek eléd, amelyek még annál is frissebb alapanyagok felhasználásával készültek! 

(Szponzorált tartalom)