keresés menü

Divat még a horoszkópos póló? Naná!

Amikor ajándékot szeretnénk vásárolni, akkor mindig valami egyedire, utánozhatatlanra vágyunk. Talán még ennél is fontosabb, hogy személyre szóló meglepetéssel álljunk elő. Mit szólnál mondjuk ahhoz, ha egyetlen pólóval tökéletesen leírnád valaki személyiségét vagy sokkal inkább azt, hogy milyen embertípus is ő?

A csillagjegyekkel díszített pólónak mindig megvolt a maga varázsa, és bizony ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy beszerezzük azokat. A következő pár sorban most megtudhatjuk, hogy mennyire népszerű napjainkban.

Mi jellemző egy bikára?

A bika csillagjegyű emberek azok, akik április 20. és május 21. között születtek. Amennyiben valakinek a bika csillagjegyben van az aszcendense, akkor a Holdja a bika csillagjegyben áll. Hűha, most nagyon ezoterikusan fogalmaztunk! A PólóVerzum horoszkópos pólói között érdekes ajándék ötletekre bukkanhatsz, már ha van legalább egy bika ismerősöd. 

De mit is kell tudni erről a csillagjegyről? Ő aztán igazán életrevaló és gyakorlatias, végtelen kitartással és türelemmel néz szembe az előtte álló feladatokkal. Jól bánik a pénzzel és más erőforrásokkal is. Örömét leli a fizikai aktivitásban és szívesen időzik el a természetben is. A testi örömök sem állnak távol tőle, és a birtoklási vágy szintén úrrá lehet rajta.

Szeret mindent alaposan átgondolni, életében meghatározó a rutin és a konzervativizmus. Ragaszkodó, odaadó, néha féltékeny, de lehet haragtartó is.

Horoszkópos meglepetések

A sablonos ajándéktárgyak már a könyökünkön jönnek ki, és egy idő után azt vesszük észre, hogy az ember csak gyűjti, gyűjti és gyűjti őket. Amikor ilyen ajándékok vásárlásában gondolkodunk, akkor nem a praktikum vezet minket. Szerencsére vannak olyan darabok, amelyek egyszerre praktikusak és egyediek is. 

A horoszkópos pólók között mindenki megtalálja azt, amit keres. Ezeket előszeretettel szerezhetik be az “ezo fanok”, de azok számára is érdekes lehet egy-egy darab, akik a csillagjegyek ismertetőiben ráismernek valamely barátjukra. Ráadásul bizonyos pólóforgalmazók az egyedi elképzelések megvalósításában is segítenek neked.

Bikás póló a javából! Ez aztán menő!

A bikás modellek között is akad ilyen is, olyan is. Van magát a csillagjegyet ábrázoló darab, de ugyancsak találkozhatunk ennél komolyabb grafikával készült pólókkal. A bikafejjel díszített változatok esetében vannak színes és fekete-fehér termékek. 

Szintén ráakadhatunk a bikát teljes egészében ábrázoló mintákra is, sőt, a kreatívabb darabokon emberi alakok és feliratok egyaránt feltűnnek. Az megint csak rajtunk múlik, hogy csupán képpel vagy felirattal ellátott pólók lesznek a szimaptikusabbak számunkra.

Reméljük, hogy segítettünk az egyik ismerősöd ajándékának megtervezésében, és ő is büszkén viseli majd kedvenc, tőled kapott pólóját! Ne feledd: egy póló minél egyedibb, annál jobb!

(Szponzorált tartalom)