keresés menü

Budget telefon a bolti ár alatt? – Ez a Rejoy.hu

Szinte minden gyártó kínál már úgynevezett budget telefont, ami megszólalásig hasonlít a márka többi készülékére, viszont jóval olcsóbb és tudásban is elmarad a társaitól. Ezek a telefonok nagyon népszerűek, nem véletlenül! Ha viszont te is azok közé tartozol, akik próbálnak ellenállni a fogyasztói kultúrának és kiszakadnál az új telefonok bűvköréből, tízezreket spórolhatsz egy felújított iPhone készüléken, ha a Rejoy.hu-nál szerzed be!

Javított telefonok megbízható forrásból

A Rejoy.hu-t 2019-ben használt telefonok egyszerű adásvételére hozták létre. Az oldal létrejöttének a célja pedig a használt okostelefonok adásvételének egyszerűsítése volt. Sőt mi több, a Rejoy.hu megszünteti a másodkézből vásárolt telefonokkal járó kockázatot is, hiszen kiküszöbölik, hogy rejtett hibás, rossz műszaki állapotban lévő telefonok cseréljenek gazdát.

Miután egy telefon bekerül a Rejoy.hu-hoz, többlépcsős külső és belső ellenőrzésen megy keresztül annak érdekében, hogy a lehető legjobb állapotban kerülhessen az új tulajdonosához.

Az ellenőrzés magában foglalja többek között a szoftver és a hardver átvizsgálását, a kamerák, gombok, akkumulátor és a hangszórók teljes ellenőrzését is, aminek köszönhetően egy felújított iPhone az eredeti állapotához képest 85-90%-os állapotban van.

Garancia

A legtöbbet elhangzó ellenérv használt telefon vásárlásnál, a garancia elvesztése. Gyakori aggodalomként fogalmazódik meg egy 2-3 éves telefon esetében, hogy mi történik akkor, ha az adásvétel után meghibásodik a telefon. Ha nincs rá garancia, akkor a javíttatás költsége a telefon árához közeli összegbe is kerülhet.

Ezekre az aggodalmakra válaszként a Rejoy.hu minden használt okostelefon esetén 12 hónap garanciát biztosít arra az esetre, ha a telefon a vásárlás utáni egy éven belül meghibásodik. Így például egy iPhone SE 2022 az oldalon történő vásárlástól számítva egy évig biztosítva van meghibásodás esetén.

Felújítva zöldebb és olcsóbb

A környezettudatosság egyre fontosabb szerepet játszik a hétköznapokban, hiszen az éghajlatváltozás káros hatásait már a saját bőrünkön is érezzük. Hiába beszélünk egy tenyérnyi méretű készülékről, az okostelefon gyártás a telefon életciklusának legszennyezőbb periódusa, hiszen az okostelefonok gyártásához olyan, a földön véges számban megtalálható anyagokra van szükség, amiknek a bányászása, finomítása és szállítása rendkívül környezetszennyező.

Ha pedig a környezettudatosság nem lenne elég érv, a telefonok ára biztosan az lesz. A Rejoy.hu oldalán található telefonok az eredeti ár töredékéért, akár 40 %-kal olcsóbban is megvásárolhatók.

(Szponzorált tartalom)