keresés menü

Bőrhámlasztás az arc szépségéért

Sokat tehetünk arcunk szépségéért, ha a mélyhámlasztás technikájával megújítjuk azt. A fáradt vagy problémás bőr frissítése kiválóan lehetséges a gyógynövényekkel történő természetes kezeléssel, de akár a komolyabb kémiai, orvosi technikával történő hámlasztásba is érdemes olykor belefogni.

A hámlasztással történő bőrkezelés jótékony hatása

Bármelyik bőrmegújító eljárást választja is az ember a megújítás érdekében, azt nagyon fontos szem előtt tartani, hogy a kezelés nagy fokú szakértelmet kíván. Még az enyhébbnek számító gyógynövényes kezelés esetében is nagyon fontos, hogy a kezelést pontosan ismerő kozmetikus tanácsait követve végezze el azt az ember.

A kezelések megkezdése előtt elkerülhetetlen a kezelni kívánt bőrfelület átvizsgálása és felmérése, mert előfordulhatnak olyan részek a felhámon, amelyeket esetlegesen jobb kihagyni a hámlasztó kezelésből. Ezek általában azok, ahol valamilyen fertőző eredetű sérülés, betegség vagy nagyobb kiterjedésű anyajegy van. Jó arra is gondolni, hogy az allergiás és érzékeny bőrűek esetében is nagyon körültekintően kell végezni a terápiát. A megfelelően elvégzett hámlasztási művelet eljárásának előnyeit azonban érdemes látni, mert ez a tevékenység nem csak a bőrfiatalításban játszhat szerepet, hanem más előnye is származhat. 

A problémás, például pattanásos, aknés bőr esetében segít a bőr minőségének javításában. A kezelés segít a nem kívánt májfoltok vagy szeplők eltüntetésében is. A fakó bőrt energetizálja, illetve támogatja a bőr felfrissítését és gyors regenerációját is. Általánosságban elmondható, hogy a bőr mélyhámlasztással történő kezelése frissít, illetve a harmonikus egyensúly újbóli felállítását szorgalmazza. A gyógynövényes eljárás tulajdonképpen a ráncképződésre is rendkívül pozitív hatással van, így a korral járó idősödő bőrre is kedvezően hat. 

A hámlasztási eljárás során kiemelten fontos a bőr érdekeit szem előtt tartani, ezért a kezelés előtt és után ajánlatos bőrünket a megfelelő készítményekkel ápolni, melyre kiváló lehetőséget ad a Dermaquest Magyarország termékeinek használata.

A kezeléseket követően a bőrt ne tegyük ki a napfény sugarainak és az UV-sugárzásnak. 

Miért jó a gyógynövényalapú kezelés?

A gyógynövényekkel történő mélyhámlasztás a kémiai vagy szintetikus eljárással szemben kíméletesebb. Ez a természetes alapanyagokkal történő eljárás nem okoz bőrpörkösödést, leginkább naturális módon avatkozik be pozitív módon a bőr és a kötőszövet struktúrájába.

A jótékony hatású gyógynövényekből előállított hámlasztó anyag a bőr rétegeibe intenzív módon, masszírozással jut be, így képes hozzájárulni a sejtek anyagcsere-folyamataihoz, illetve felgyorsítja a bőr regenerációját. Mindez elősegíti a vérkeringés fokozását és az oxigénellátottság javítását.

A hámlasztással már egyszeri alkalommal is látványos változás érhető el, de kúraszerű alkalmazása még inkább hozzájárul a bőr egyensúlyi állapotának fenntartásához.

(Szponzorált tartalom)