keresés menü

Belföldi csomagküldés piacvezető futárcégekkel

Belföldi csomagküldést tervezel, és szeretnél tisztában lenni a különböző lehetőségekkel, szállítási díjakkal? A Csomagnet.hu-n több piacvezető futárszolgálat szolgáltatásait ismerheted meg és rendelheted meg. Tudj meg többet a belföldi csomagküldésről a Csomagnet.hu oldalán!

Csomagküldés a Csomagnet.hu-n

A Csomagnet.hu-n könnyedén megtalálhatod a legkedvezőbb csomagszállítási ajánlatot. Mindössze néhány paramétert kell megadnod, és már kalkulálhatsz is! Általánosságban kedvezőbb árakkal találkozhatsz, mint a versenytársak és a futárcégek oldalain. Ez a nagy mennyiségben közvetített megbízásoknak köszönhető. 

Nemcsak pénzt, de időt is spórolhatsz az oldal segítségével. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően percek alatt elindíthatod a feladás folyamatát. Ha utánvétes csomagküldést szeretnél, nem kell külön formanyomtatvánnyal bajlódnod. 

Regisztrálnod sem szükséges, azonban hosszú távon időt spórolhatsz vele. Feladott csomagjaid adatait lementheted, így a későbbiekben nem kell őket begépelni azonos paraméterű küldemény esetén. További előny a feladott csomagok nyomon követése. 

A Sprinter és a DPD futárszolgálat

A Csomagnet.hu-n rendelkezésedre állnak Európa és Magyarország piacvezető futárszolgálatainak a szolgáltatásai. Ezek a DPD, a TNT, a Sprinter, a Palletways és a GLS futárcégek. 

A Sprinter az első hazai futárcég, ami csomagpontos szolgáltatást biztosított. A Pick Pack Pont hamar az egyik legnépszerűbb belföldi szolgáltatássá vált. Magánszemélyek mellett sok webáruház is előszeretettel választja ezt. Ha kisebb mennyiségekkel dolgozó webáruházad van, jó választás lehet számodra. Szintén jó, ha gyakran küldesz ugyanarra a címre csomagot. A Sprinternél ez esetben csak egy küldeménynek kell fizetni a szállítási díját.

A DPD az egyik legnagyobb futárcég hazánkban. Egyik legnagyobb előnye, hogy egy egyórás időintervallumot határoz meg a címzettnek, amikor érkezhet a futár. Utánvétes csomagküldéshez jó választás, mert roppant kedvező árakat kínál. Nehéz belföldi csomag szállításánál is jó döntés, ugyanis 50 kg-ig nem kell felárat fizetni.

A GLS és a Palletways futárszolgálat

A GLS a legnagyobb futárszolgálat Magyarországon. Kisebb csomagok kézbesítéséhez kitűnő választás a kedvező díjak miatt. Ha sürgős csomagszállításra van szükséged, a GLS Express szolgáltatás jó választás lehet. Küldeményed garantáltan kézbesítésre kerül a feladástól számított egy munkanapon belül. Ha nagy forgalommal rendelkező webáruházad van, klassz kedvezményeket találhatsz a GLS-nél. 

A Palletways raklapos szállítást biztosít a megrendelők számára. Településtől függően akár 1-2 munkanap alatt teljesítik a megbízásokat.

Ha még többet szeretnél megtudni a különböző futárcégekről, a Csomagnet.hu-n még rengeteg hasznos információt találsz róluk!

(Szponzorált tartalom)