keresés menü

Azonnali, SOS költöztetés Budapest bármely pontjáról?

Ön szerint lehetséges azonnali költöztetés Budapest bármely pontjáról? Ha belegondol, akkor a költöztető cégek úgy működnek, mint egy jó festő vagy burkoló. Épp elég munkájuk van ahhoz, hogy előrendeléseket vegyenek fel, azaz előre leegyeztetnek dátumokat, amikor el tudnak kezdeni egy munkát. Így már jóval előre, akár 1-2 héttel, sőt 1-2 hónappal előre is be vannak táblázva.

Sok esetben hiába hívja a szakembert, 1 hét múlvára még csak nem is a kezdést, csak az állapotfelmérést tudja ígérni. Valahogy így megy ez a legtöbb költöztetéssel foglalkozó cég esetében is, de azért nem minden költöztető cégnél van így. Lássuk, megoldható-e az SOS költöztetés Budapesten.

Ezért nehéz kérdés az azonnali költöztetés egy költöztető cég számára

Egy költöztető cég is előre szervezi a fuvarjait, a költöztetéseit, mert az adott napra megfelelő létszámmal kell rendelkeznie. Épp annyi embert hívnak be általában, mint amennyire szükség van aznap, így nincs olyan költöztető, akinek az állásidejét kell fizetniük. Ha mégis több embert hívnának be, akkor SOS költöztetés hiányában feleslegesen (a profit kárára) fizették ki 1-2-3 ember aznapi bérét. Ez hosszú távon nem kivitelezhető és nem is kifizetődő a legtöbb költöztető cég esetén.

SOS költöztetés Budapest bármely pontjáról   

Ha viszont olyan költöztetőről beszélünk, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akkor igenis megoldható az SOS, aznapi költöztetés is! Évente több száz olyan esetet oldanak meg, amire csak az SOS, azonnali, aznapi költöztetés a megoldás. Ha Ön is szeretne azonnali megoldást problémájára, és jól jönne egy költöztetés Budapest bármely pontjáról, őket keresse, nem fog csalódni!

De mégis hogyan tudják megoldani az azonnali, SOS költöztetést? Ez több összetevős, melynek alapja a jól szervezettség, a folyamatok megléte és a gyors reagálás mellett a nagy kapacitás, tartalékokkal. Amint befut egy SOS költöztetési igény a céghez, a fuvarszervező felméri a terepet, egyeztet a cégen belül. Ezt követően már kb. 10-15 percen belül vissza is jelez, hogy mikorra tudják vállalni a költöztetést.

Sok olyan eset van, amikor ez rengeteg kötbértől, családon belüli erőszaktól vagy épp csak nagy kellemetlenségtől mentett meg valakit.

Felár? Akár!

Amikor SOS költöztetésről beszélünk, akkor a legtöbb cég nem tud segíteni a fent már taglaltak miatt. Ezek közül többen mégis feltüntetik a honlapjukon, hogy akár azonnali költöztetést vállalnak, valószínűleg marketingokokból kifolyólag. Ha nem tudják megoldani, nem etikus kiírni sem.

Viszont az etikus, hogy plusz felárat kérnek az azonnali költöztetésért? Az attól függ. Ha csak egy lemondott másik fuvar idősávját kívánják betömni ezzel, akkor nem. Viszont amennyiben előre kommunikálják, hogy ezért embereket kell behívniuk, akkor igen. A Servitius és Partnerei költöztetésnél viszont még felár sincs, a honlapjukon szereplő ár ilyenkor is érvényes.

(Szponzorált tartalom)