keresés menü

Azonnali költöztetés Budapest területén? Lehetséges? Nézzük!

Sajnos van olyan, hogy elkerülhetetlen egy azonnali költöztetés Budapest területén. És bár sajnos számos rémtörténetet lehet hallani, van, amikor nincs más tenni, mint megpróbálni megoldani valahogy megoldani. Szerencsére nem ez a jellemző, a legtöbbször előre lehet tervezni ezt a feladatot, de azért próbálunk segíteni, hogy miként érdemes mégis belevágni, ha nincs más választás.

Van, hogy muszáj megoldást találni

Egy költöztetés Budapest területén már önmagában tartogathat meglepetéseket, nem beszélve arról, ha SOS keresni akarunk valakit a feladatra.

Alapvetően már akár hetekkel előre is érdemes lefoglalni a költöztetés időpontját. Ennek több oka is van. A cégnek is terveznie kell előre, de a megbízónak is tudnia kell, hogy mikorra kell elkészülnie a becsomagolással. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a legjobb cégek ráadásul már akár hónapokkal előre is be lehetnek táblázva.

Sajnos mindez nem kedvez annak, ha valakinek sürgősen van szüksége erre a szolgáltatásra. Márpedig van, amikor elkerülhetetlen az akár adott napon belüli költözés, és ilyenkor megoldást kell találni rá.

Azonnali költöztetés Budapesten? Van, aki ilyet vállal?

Nem is olyan egyszerű feladat az SOS költöztetés. Kiszámíthatatlan, tervezhetetlen, ami egyáltalán nem kedvez egy átlagos költöztető cég működésének. Ők ugyanis mindig épp akkora állománnyal dolgoznak, amekkorára az adott napon szükségük van.

Szabad kapacitással maximum akkor rendelkeznek, amikor valaki az utolsó pillanatban lemondja a munkát. Ez viszont elég ritka, így mondhatni folyamatosan 100%-os a kihasználtsága ezeknek a cégeknek.

Sajnos mindezek ellenére sok esetben futhatunk bele olyan hirdetésekbe, amik arról szólnak, hogy “költöztetés akár már aznap”. Ez viszont általában csak akkor lesz igaz, ha fennáll a fenti (ritka) eset, hogy valaki lemondja a megbízást.

A költöztetőknek jellemzően nem éri meg a fix állomány fizetése. A megbízások mennyisége szabályozza a napi létszámot. Ez nemcsak kapacitás szempontból rossz, de így a beugrós kollégák könnyen kiesnek a ritmusból, és nagyobb valószínűséggel fognak hibázni is. Ezt pedig egyetlen megbízó sem szeretné!

Még jó, hogy van, aki valóban vállal azonnali költöztetést!

Kevés olyan piaci szereplő van, aki valóban el is vállalja az SOS költöztetéseket. A Servitius és Partnerei költöztetés csapata például épp ilyen! Ők szembemennek a piaccal azzal, hogy állandó munkatársakat alkalmaznak.

Így viszont jól képzett, rutinos munkatársakkal tudják végezni a feladatukat nap mint nap, akik nem esnek ki a ritmusból. Illetve így be tudnak vállalni SOS megbízásokat is, mellyel ki tudnak segíteni olyanokat, akiknek muszáj megoldaniuk aznap a költözést, vagy olyanokat is, akiket átvertek magukat költöztetőnek kiadó szélhámosok.

Van ennek plusz költsége?

Ne lepődjünk meg, ha lesz. A már említett működés miatt ugyanis plusz embert kell behívni egy azonnali költöztetéshez. Kivétel persze, ha valaki úgy dolgozik, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akiknél nincs felár.

(Szponzorált tartalom)