keresés menü

Az üzletünk tisztasága a mi felelősségünk!

Ezzel talán nem mondunk újat, ahogy akkor sem, amikor azt állítjuk, hogy az üzlethelyiségünk berendezése és tisztasága rólunk ad egy képet. Amikor a vásárló belép, akkor abban a pillanatban eldől minden. Ha igényes és tiszta környezetet pillant meg, máris szívesebben teszi meg a következő lépéseket.

Persze ez a miliő nem csak úgy lehull a fáról, ennek a megteremtésében komoly munka van, amelyet az üzlet tulajdonosa fog elvégezni, illetve elvégeztetni. De az sem mindegy, hogy hogyan. Mai cikkünkben ezt a témát fogjuk kivesézni.

A tisztaság kardinális jelentőségű!

A Higienia.net higienizáló és fertőtlenítő tisztítószerei elengedhetetlen kellékei annak, hogy maximális tisztaság és higiénia uralkodjon üzletünkben. 

Mivel az üzletekben jóval többen megfordulnak, mint az otthonainkban, ezért talán nem meglepő, hogy jóval erősebb szerekkel kell nekiesni a takarításnak. Bár a néhány évvel ezelőtti pandémia sokat tanított mindenki számára a fertőtlenítés és a tisztítás/takarítás témakörében, ma már újra jóval hanyagabban kezelik az emberek ezt a területet.

Holott minden ilyen hanyagság egészségügyi kockázatokat hordoz magában, ami nem csupán az ügyfelekre vagy a vásárlókra leselkedik, hanem a munkatársakra egyaránt.

Ahhoz tehát, hogy ne essen ki egyetlen emberünk sem, sőt, a vásárlóknak is jó élmény legyen hozzánk betérni, az Il Contatto Kft. termékeit érdemes bevetni. Az élvezetes munka és élményszerű vásárlás egyik alappillére a megnyugtató tisztaság.

Más körülmények más eljárást követelnek meg!

Ahogy már fentebb említettük, teljesen más tisztítószerekre lesz szükség az üzlethelyiségekben, és megint másokra odahaza. Az előbbiben létkérdés a hatékonyság, vagyis hogy mennyire erőteljes hatást képes kifejteni egy-egy szer az adott felületen.

Nem érdemes a tisztítószereken spórolni, ugyanis sokkal rosszabbul járunk, ha ügyfelet vagy kollégát veszítünk a fertőtlenítés hiánya miatt. Arra is érdemes odafigyelni, hogy a célnak megfelelő termékeket válasszuk ki az Il Contatto Kft. kínálatából, mert csak így lesz garantálható a végeredmény.

Vessünk véget az egészségügyi kockázatoknak!

Minden üzlettípusban más és más kihívásokkal kell szembenézni, mindenhol más tárgyak és helyszínek jelentik a gócpontot, a veszélyforrást. Éppen ezért minden üzletvezetőnek tudnia kell, hogy az Il Contatto Kft. higienizáló termékeit hol is vessék be a maximális fertőtlenítés céljából.

Bár már nincs pandémia, és korlátozásokkal sem kell már együtt élnünk, attól még ugyanolyan fontos odafigyelni arra, hogy megfelelő tisztaság vegyen körbe minket. Szerencsére ez a Higienia.net termékeivel pofonegyszerű lesz, nincs hát más teendőnk, mint megrendelni a számunkra ideális higienizálókat, és persze használjuk őket napi rendszerességgel!

(Szponzorált tartalom)