keresés menü

Amit egy viszonteladói tárhelycsomagról tudni érdemes

Kezdő vállalkozók, honlapkészítők és webmesterek számára kiváló lehetőséget jelentenek a viszonteladói tárhelycsomagok. Egy saját szerver fenntartása, telepítése nem kevés idő és költség. Viszonteladói csomagokkal jelentősen megkönnyíthető az ember élete.

Mit tartalmaz egy tárhelycsomag?

A tárhelycsomagok a szolgáltatás tekintetében nem limitáltak az AB Plusznál. Korlátlan a létrehozható tárhely, a domain, az adatbázis, az e-mail és az ftp is. Minden csomag támogatja a keretrendszereket, ezenfelül magyar cpanel és WHM tárhelykezelő jár hozzájuk. Az adatforgalom tekintetében sincsenek korlátozások.

Az egyes tárhelyek között az egyetlen lényeges különbség maga a tárhely mérete. Jelenleg 10 GB-os a legkisebb csomag a szóban forgó szolgáltatónál, de van 20, 40 és 80 GB-os tárhely is.

Az AB Plusznál a viszonteladói tárhelycsomag része, hogy ha a viszonteladó ügyfelének problémája támad, a viszonteladónak elegendő ezt az üzenetet továbbítani az AB Plusz felé, és ők megtalálják a megoldást. Mindez azt jelenti, hogy nem is kell a Cpanel rendszer alapos ismerőjének lenni ahhoz, hogy belevághasson egy ilyen üzletbe az ember.

A viszonteladói csomaghoz tartozó szolgáltatások

Azt ugyebár már említettük, hogy a díjnyertes Cpanel kezelőfelület és a WHM tárhelykezelő részét képezi az AB Plusz viszonteladói csomagjának. Ezenfelül náluk egy darab ingyenes .hu domain regisztrálása vagy fenntartása is igénybe vehető éves fizetés esetén. 

Jó hír továbbá, hogy napi biztonsági mentést készítenek a teljes tárhelyről, méghozzá egy külön backup szerverre. Így ha az ügyfeleidet támadás érné, akkor sem kell aggódni, hiszen bármikor visszaállítható az egy nappal korábbi állapot. A tárhely erőforrásigényeit folyamatosan monitorozzák, így egy adott esetben túlterhelt tárhely nem tud problémát okozni.

Éves szinten minimálisan 99,7 százalékos valós rendelkezésre állást garantálnak, ami a legtöbb ügyfél számára több mint kielégítő adat. Az ügyfélszolgálat az év 365 napján elérhető, nincs kivétel: hétvégén, ünnepnapokon is lehet keresni a supportot e-mailben vagy telefonon. A viszonteladói csomagok tartalmaznak minden szolgáltatást, amivel egy normál tárhelycsomag fel van vértezve.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínálnak

A pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy meg sem kérdezik, hogy mi a szolgáltatás lemondásának oka, mégis visszaadják a befizetett összeget.

Ha egy szolgáltató pénzvisszafizetési garanciát kínál, akkor az egy erős jel arra vonatkozólag, hogy magabiztosak a szolgáltatásuk minősége kapcsán. Ez az AB Plusznál is így van, náluk a megrendelés dátumától számítva 30 napon belül kérhet az ügyfél pénzvisszafizetést.

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥