keresés menü

Ajándékötletek újdonsült anyukáknak

Ha valakihez megérkezik a várva várt csemete, ott bizony elkél a segítség. Pláne, ha első gyermekes anyukákról van szó. Ilyenkor a hagyomány szerint a családtagok és a barátok valamilyen ajándékkal kedveskednek az anyukának és a kicsinek. Milyen praktikus ajándékot nézzünk számukra ilyenkor?

Babaápolási termékek 

Természetesen idetartoznak a különféle popsikrémek, tápszerek, hintőporok és fürdetőszerek is. Ha igazán jót akarunk a mamának is, akkor mindezt egy praktikus készletben, például egy pelenkázó táskában odaadva adjuk át. Utóbbinak is nagyon fog örülni.

Pelenkatorta

Klasszikus megoldás, ami kiegészítő ajándéknak is remek ötlet. A szülést követően biztos, hogy pár napig még nem lesz ereje az anyukának arra, hogy bevásároljon csak úgy a kicsi számára. A pelenka ilyenkor szó szerint megmentő lehet. Rengeteg rohangálástól kíméljük meg vele a friss szülőket, ha már az előre kész, szakszerűen összeállított pelenkatorta kínálatából választunk számukra.

Relaxáló termékek az anyukának

Nem ritka eset, hogy a baba érkezése után pár hétig a friss anyuka kevesebbet fog aludni. Vagyis már csak az első gyermek izgalma miatt is sokkal feszültebb és fáradtabb lehet. Jó ötlet, ha megajándékozzuk egy relax csomaggal. Illóolajkészlettel, masszázs szettel, de akár még egy doboz csokit is vehetünk hozzá. Ezzel is emlékeztetjük arra, hogy azért néha még neki is kell pihenni.

Fogzást segítő termékek 

A csecsemők olyan gyorsan nőnek, mint a gomba, ezért elég hamar el fog jönni az az idő, amikor harapós gömböccé válnak a fogaik előbújása alatt. Nagyon sok fogzást és rágást segítő játék kapható a kínálatban, ami igazi áldás lesz az anyuka számára is. Az újszülötteknél ezekre még nincs szükség, de háromhónapos kortól bármikor hasznos termékek lehetnek.

Alvást segítő hangulatvilágítás, illetve egyéb relaxáló játék a kicsinek 

Az első hónapokban megeshet, hogy a szülők nem sokat fognak aludni, ha a kicsi érzékenyebb. Ezt megelőzve ma már kapni kifejezetten babákat nyugtató zenélő hangulatfényeket, ami esélyt ad a szülőknek arra, hogy többet aludhassanak az éjszaka folyamán.

(Szponzorált tartalom)