keresés menü

A túrázás nagyjai a kerékpárok között

A tavasz első napsugarai felébresztik bennünk a kalandort, így szívesen bejárnánk a világot. Ez azonban nem fog menni, ha nincs egy jó trekking kerékpárunk. Ezek a speciális darabok kifejezetten a különleges terepviszonyokhoz lettek tervezve, így biztosan nem csalódsz majd bennük!

A következő pár sorban most megismerkedhetsz a Kross Trans 1.0-3.0 modellekkel, amelyek ár-érték arányban is a legjobbak a piacon ebben a kategóriában! Győződj meg róla a saját szemeddel is!

Miért üt minden szabadidős programot a kerékpártúra?

A bringás mozgásformának megvannak a maga előnyei, éppen ezért sem véletlen, hogy szívesen iktatunk be egy-egy kerékpártúrát is a programfüzetünkbe. Sőt, ezeket kedvünkre variálhatjunk, a túra alatt megállhatunk néhány nevezetességnél és ha ügyesek vagyunk, még egy laza piknikre is lesz időnk. 

A bringatúrák során összekovácsolható a közösség is, legyen szó családi, baráti vagy üzleti kötelékekről. Ha pedig szeretnél egy kicsit egyedül lenni, távol a világ zajától, akkor szintén neked ajánlott ez a program.

A kerékpározás továbbá segít neked levezetni a hétköznapok során felgyülemlett feszültséget és megmozgathatod minden izmodat, így kellemesen elfáradsz majd a nap végére. 

Csak túrakerékpárral túrázhatunk?

Igen, igen és igen! Sokféle bicaj van, a piacon találkozhatsz az országúti, az MTB és a city darabokkal is, de a terepre a trekking bicikliket ajánljuk! Tudd meg, hogy miért!

A túrabringa szerkezete alkalmazkodik a környezethez, vagyis a masszív váza és a speciális teleszkópjai segítségével egyenletes tempóval haladhatunk előre. A legtöbb darabok dinamós világítással, csomagtartóval és sárvédővel is el vannak látva. Egy valami azonban biztos; nyílegyenesen háttal fogsz ülni rajta! 

Ma már rengeteg márka modelljei között találsz a túrádhoz megfelelő járgányt, ilyen például a Cube, a Neuzer és a Kross is. A MaxBike speciális túrabringái minden kalandot támogatnak, ha pedig nálunk vásárolsz, most még SZÉP kártyával is fizethetsz!

Kross modellek előtérben

A Kross márka valamennyi kategóriában nagyot alkot, évről évre megújul és sosem okoz csalódást rajongótáborának. Éppen ezért igaz, hogy az alsóbb kategóriás és a csúcskategóriás darabok egyaránt hozzák a tőlük elvárt minőséget. 

A Kross Trans 1.0-3.0 biciklik ár-érték arányban is kiválóak. V-fékekkel, egyedi teleszkópokkal és aluvázzal rendelkeznek, na meg persze az erős pedálok és a 21 sebességfokozat mellett sem mehetünk el szó nélkül. 

A strapabíró, hosszú távon alkalmazható trekking daraboknak köszönhetően ráadásul maximális kényelemben tehetjük meg útjainkat. 

Remélem, hogy te is meggyőződtél arról, hogy csak túrakerékpárral érdemes igazi kalandra indulni és bebarangolni az ismeretlen vidékeket!

(Szponzorált tartalom)