keresés menü

A tökéletes rendezvényasztal nyomában

A rendezvények sikere többtényezős dolog, sok múlik a helyszínen, annak kialakításán, a bútorok kényelmén, a berendezés megjelenésén, a technikai feltételeken, a szervező tapasztalatán, rugalmasságán.

A résztvevők számára azonban a szakmai színvonal mellett az egyik legfontosabb a helyszín és a berendezések által biztosított kényelem, hiszen rendszerint egész vagy többnapos rendezvényekről van szó. A lebonyolító számára pedig lényeges, hogy a bútorok mobilizálhatóak, ezáltal a helyszín könnyen és gyorsan átrendezhető legyen. A Dublino praktikus és minőségi rendezvényasztalok és más konferenciabútorok széles választékát kínálja partnereinek, hozzájárulva a rendezvények eredményességéhez. Milyen bútorok felelnek meg valamennyi követelménynek? És hogyan, milyen szempontok alapján válasszon?

Az ideális rendezvény feltételei

A rendezvénynek helyet adó konferenciaközpont, szálloda vagy más terem elhelyezkedése, közlekedési kapcsolatai is jelentősen hozzájárulnak az esemény sikeréhez, de a befogadóképesség talán a leglényegesebb tényező. A rendelkezésre álló alapterület jobb kihasználtsága alkalmas bútordarabokkal és megfelelő elrendezéssel növelhető, így kiválasztásukra gondot kell fordítani. De a megjelenésük is meghatározó, ezért a tartós, minőségi darabokat kell előnyben részesíteni, amelyek nagy látogatószám esetén is hosszú éveken keresztül szépek és sérülésmentesek maradnak.

A helyszín és a szervezők által nyújtott szolgáltatások színvonala, a technikai feltételek és az ár még azok a tényezők, amelyek döntőek lehetnek. 

Milyen a jó konferenciabútor?

Minőségi, strapabíró és kényelmes, így lehetne röviden összefoglalni az ideális konferenciaasztalok és -székek legfontosabb ismérveit. Ezek a bútorok fokozott használatnak vannak kitéve, hiszen sok és különböző testsúlyú, habitusú ember veszi igénybe az egyes rendezvények alkalmával, illetve a terem igények szerinti átrendezése a székek és asztalok rendszeres mozgatásával jár. A minőségi, igényes darabok terhelhetők, strapabíróak, ezáltal hosszabb távon is esztétikusak maradnak.

Az ideális bútorok megkönnyítik a terem átrendezését, használaton kívül egyszerűen szállíthatóak, kis helyen tárolhatóak, ugyanis rakásolhatóak vagy összecsukhatóak. A konferenciaasztalok lábai, legyenek normál magasságúak vagy koktélasztalok, behajthatók, így lapra csukhatóak, pakolásnál, szállításnál minimális helyet foglalnak. 

Testreszabhatóság

Választhat elegáns megjelenésű, nagyvonalú berendezést lehetővé tevő kerek asztalokat, vagy dönthet helytakarékos, egymás mellé sorolható szögletes asztalok mellett, attól függően, jellemzően milyen rendezvényeket vállal. Utóbbi alternatívák sokoldalúbban használhatóak, nagyszerűek lehetnek üzleti eseményekhez, konferenciákhoz is.

A bankettasztalok asztalszoknyával, terítővel elegánssá, ünnepivé tehetők, a rendezvény stílusához, színvilágához, témájához igazíthatóak, így esküvőkön, díjátadókon, fogadásokon is megállják a helyüket.

(Szponzorált tartalom)