keresés menü

A megfelelő nyomtató a minőségi nyomtatás titkos összetevője

Talán nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy egy nyomda munkájának minőségét legjobban a nyomtatók minősége fémjelzi, éppen ezért mindenképpen érdemes utánanézni annak, hogy a kiválasztott nyomda az általunk igényelt reklámeszközt milyen nyomtatóval készül legyártani. Sőt, akár több nyomda ajánlatát is össze tudjuk hasonlítani ez alapján, hiszen nem pusztán az ár, hanem a minőség is rendkívül lényeges szempont lesz.

Mai cikkünkben az egyik legkorszerűbb nyomtatót mutatjuk be, így ha olyan nyomdával találkozunk, aki ezt használja, az jó eséllyel jelent garanciát a kiváló minőségre.

A nyomtató jelentősége

Egy nyomda alapvetően többféle nyomtatóval dolgozik. Így lehet például az, hogy a Reklámeszköz.hu pop-up háttérfal termékeihez, azon belül is a prémium pop-up háttérfalhoz és a prémium pulthoz szükséges Pop-up film nyomatokat külön berendezéssel gyártja.

Ez a speciális eszköz pedig nem más, mint a Epson SureColor SC-S80610 típusú nyomtató, amely az egyik legkorszerűbb eszköz. Mutatjuk is, hogy miért!

  • Mivel kevesebb oldószert tartalmaz, ezért jóval környezetkímélőbb megoldást kínál, illetve képes karc- és vízálló tulajdonsággal rendelkező nyomatokat legyártani.
  • Mivel a tintával rendkívül takarékosan bánik, ezért a bekerülési költség is kevesebb az ezzel gyártott reklámeszközök esetében, ami szintén nem elhanyagolható szempont.
  • Fotóminőségben képes dolgozni.
  • Nagy kapacitással bír, így akár folyamatos munkavégzésre is alkalmas.
  • Rendkívül óvatosan bánik a nyomathordozókkal, ami szintén lényeges.

A gyártó akár a megszokott két évnél is hosszabb garanciát vállal, ez is további biztonságot jelent nemcsak a nyomda, hanem a megrendelők szempontjából is.

Színek kavalkádja

Nem mehetünk el szó nélkül a színek mellett, hiszen ennek az Epson nyomtatónak ez az egyik legnagyobb erőssége. Ugyanis a megszokott cián, magenta, sárga és fekete (CMYK) színkombináción túl még több másik színkazettát is használ, többek között a szürke, a világos cián, a világos magenta, a vörös és a narancs árnyalatokat is, amelyeknek köszönhetően olyan színeket képes reprodukálni, amelyekre egy CMYK színeket használó nyomtató sosem lesz képes.

Éppen ennek köszönhető, hogy a Pantone értékelése és tanúsítványa szerint a nyomtató 98,2%-ban biztosítja a Pantone színlefedést, ami rendkívül magas, így ez garantálja a nagyszerű nyomatminőséget is!

Milyen reklámeszközöknél alkalmazható?

A Reklámeszköz.hu a speciális nyomatait (a Silverback film nyomatokat, valamint a Pop-up film nyomatokat) gyártja ezzel a géppel, így ha innen rendeljük meg a szükséges reklámeszközünket, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb, leggazdaságosabb és legjobb minőséget biztosító megoldás mellett döntöttünk!

(Szponzorált tartalom)