keresés menü

A kutyaszitter nem egyszerűen csak kutyasétáltató

A gondos gazdik nagyon sok mindent megtesznek szőrös barátaik jóllétéért. Ebbe az is beletartozik, hogy nem csupán a fizikai szükségleteik maximális kielégítésére törekszenek, hanem a lelki-fizikai igényeikre is odafigyelnek. Pont mint a gondos szülők a gyermekeik igényeire. Ez pedig nagyon sok esetben csak kutyaszitter bevonásával valósítható meg.

Profi ellátás folyamatosan

A Falatozoo.hu állateledel webáruház kutya kategóriaoldalán rengetegféle terméket találsz, amelyekkel biztosíthatod négytappancsos pajtásod számára a boldog hétköznapokat. Finom falatokat találhatsz itt, amelyekkel teletömheti a bendőjét, de az ápolásához is remek eszközök és kozmetikumok is a rendelkezésedre állnak. A felszerelések között pedig hasznos és okos cikkek között válogathatsz.

Persze adódhat olyan helyzet, hogy nem tudsz a kutyusoddal lenni. Ilyen esetekben érdemes kutyaszittert hívni, aki jól képzett szakember. Nemcsak egyszerűen a kutyasétáltatás a feladata, hanem folyamatosan felügyel a kutyára, amíg a gazdi nincs jelen és el is látja lelkiismeretesen. Pont úgy, mint a gyerekeket a babysitter.

Csak megbízható helyről

Egy kutyaszitter tehát hosszabb időszakra vállalja a kis kedvencek ellátását és teljes, valamint szakszerű felügyeletét. Ezzel szemben egy kutyasétáltató csak rövidebb időszakra és adott feladatra, a kutya sétáltatására vállalkozik. Mind a két szerepkör persze rendkívül fontos, hiszen valami mindig közbejöhet és a gazdi nem tud jelen lenni és foglalkozni a kutyusával.

Mindig érdemes a megfelelő szakember segítségét igénybe venni ilyen esetben. Ám csak megfelelően képzett szakemberre bízd a kutyusodat. Ez bizalmi munka és a szőrös családtagod is a legjobbat érdemli. Megbízható és kellő referenciákkal rendelkező helyről kérj csak kutyaszitter szolgáltatást!

Modern élet, modern kihívások a kutyagazdiknak is

Sokan utaznak ma már kis kedvencükkel. Gyakran még luxushajókon is látni négytappancsossal utazó vendégeket. Minden gazdinak érdemes alaposan megfontolnia, hogy az ő kutyája természete ténylegesen megfelelő-e egy ilyen utazási formára? Lehet, hogy mindenkinek jobb ilyen esetben inkább egy kutyaszitter igénybevétele.

Hasonló helyzetet teremthet egy esküvő is. A saját lagzi is, de egy ilyen eseményre való meghívás is. Nem minden négylábú képes sokáig nyugton maradni, mások nagyon izgatottak lehetnek a megváltozott körülmények miatt, így meg kell fontolni, hogy mi is a legjobb megoldás. Maradjon otthon a szőrös családtag egy kutyaszitter gondos felügyelete mellett, vagy elvihetjük magunkkal? Vagy az eseményen is inkább egy kutyaszitter gondjaira bízzuk?

Egy kutyának leginkább a gazdi és a családja szeretetére van szüksége. A kutyaszitter szolgáltatás jelenti sok helyzetben a megfelelő megoldást, hiszen egy megbízható szakemberre nyugodt szívvel rá lehet bízni a szeretett szőrös gyerkőcöt is.

(Szponzorált tartalom)

Tűz tartalom 🔥