keresés menü

A falazó kőműves képzés – biztos alapot képez a jövőhöz

A falazó kőműves képzés elvégzésével olyan lehetőségek nyílhatnak meg a számodra, amikre eddig nem is gondoltál. Akár a szakmában dolgozol, akár nem, az új szakma birtokában sokkal magabiztosabban mozoghatsz a munkaerőpiacon.

A falazó kőműves képzés után könnyebben építheted fel a karrieredet

A munkaerőpiacon folyamatos a fluktuáció: cégek születnek és vállalkozások szűnnek meg, így a munkavállalók alkalmazkodóképessége kulcsfontosságú. Lehet, hogy te is már évek óta kőművesként tevékenykedsz, ismered a szakma minden titkát, de nincs a tudásodról semmiféle államilag elismert tanúsítvány.

Ez nagyon kockázatos napjainkban, hiszen a jelenlegi munkahelyed megszűnésével álláskeresővé válva nem biztos, hogy a következő potenciális munkaadó alkalmazni fog ezen papír nélkül.

Emiatt lenne célszerű elvégezned egy olyan képzést, mint amilyen a Gyémánthegy felnőttképző oktatóközpont falazó kőműves képzése is. Az intézményben a sikeres vizsga után ugyanis olyan államilag elismert tanúsítványt kapsz, amivel már nem jelent majd gondot az elhelyezkedés. 

Nincs kifogás: a falazó kőműves képzéssel csak nyerhetsz

Igaz: munka mellett egy-egy fárasztó nap után nem könnyű tanulni. Sok esetben az életkor is kifogásként merül fel. DE. De a tanulás kortalan, bármikor újra elkezdhető. Ami pedig a munka melletti tanulást illeti, jó hír, hogy a Gyémánthegynél erre is kiváló alternatívát kínálnak. Mi ez? Mutatjuk!

Amennyiben a szakmában dolgozol, lehetőséget kapsz arra, hogy egy szintfelmérő teljesítésével csökkentett óraszámban sajátíthasd el a képzés tananyagát. A szintfelmérő kitöltése után kiderül, hogy pillanatnyilag milyen mértékben vannak ismereteid, és mi az, amit pótolni kell.

Milyen előnyöket tartogatnak a felnőttképzések? 

Természetesen nemcsak a falazó kőműves képzés érhető el, hanem számos más tanfolyam is. A felnőttképzésen való részvételnek számos előnye van, amit soha nem késő kihasználni:

  • Munka mellett is elvégezhetők
  • Tudásszinttől függően, akár kevesebb óraszámban is elsajátíthatóak
  • Professzionális tananyag garantálja, hogy az adott szakma legkorszerűbb ismereteit szerezd meg – naprakész tudást ad
  • Aktívan tevékenykedő szakoktatók gondoskodnak arról, hogy sikeresen felkészülj a záróvizsgára
  • Gyakorlati órákon próbálhatod ki magad
  • Folyamatosan kérdezhetsz
  • Minden, a tanuláshoz szükséges eszköz a rendelkezésedre áll
  • Államilag elismert tanúsítványt kapsz, amivel biztonságban lehetsz és előrébb léphetsz

Szakemberekre mindig szükség lesz – így falazó kőművesekre is

A falazó kőműves szakmát igazoló tanúsítvánnyal a kezedben akár saját vállalkozást is indíthatsz. De ha alkalmazottként helyezkedsz el, akkor is új lehetőségeid lesznek, hiszen ismerni fogod a legújabb trendeket. 

A szakemberhiány több gazdasági ágazatban jelent égető problémát – ez alól az építőipar sem kivétel. Használd ki, hogy olyan képzések állnak a rendelkezésedre, amelyek közül jól választva mindig lesz munkahelyed.

Fontold meg és jelentkezz minél hamarabb!

(Szponzorált tartalom)