keresés menü

2022-es újdonságok a horgász eszközök világában

Mit érdemes tudni a 2022-es legújabb horgász eszközökről? Melyek azok az innovatív eszközök és megoldások a kínálatban, amelyeknek érdemes fontolóra venni a beszerzését és használatát? A cikkben ezt a kérdést válaszoljuk meg. Ha érdekelnek az újdonságok, tarts velünk!

Először is vegyük át gyorsan a Garbolino márkával kapcsolatos tudnivalókat

A Garbolino Európában immáron több mint 70 éve szolgálja ki a horgászok igényeit a különféle, mindig magas minőséget biztosító eszközökkel és termékekkel. Az egyébként francia gyökerekkel rendelkező gyártó produktumait nem véletlenül használja sok szenvedélyes horgász.

Merthogy a 70 éves múlt egyik legfontosabb sajátossága mindig is az volt a Garbolino háza táján, hogy folyamatosan törekedtek az innovációra, a horgászok igényeit maximálisan kiszolgáló eszközök fejlesztésére.

Pontosan ezért ajánlott közelebbről is megnézni két külön kategóriát a Garbolino kínálatában, amelyek újdonságnak számítanak és nagyban elősegítik a kiemelkedően hatékony horgászatokat.

Ismerd meg a Garbolino 2022-es újdonságát, a versenyszákokat!

A TackleBait.hu horgász webáruház feeder szett választéka mellett a Garbolino újdonságnak számító versenyszák modelljeit is célszerű megnézni közelebbről is. Már csak annak fényében is, hogy versenykörülmények között ugyebár a legtöbb helyen kötelező a versenyszák használata.

A Garbolino versenyszák modellek anyaga egytől egyig rendkívül erős és strapabíró, ami garantálja a hosszú és problémamentes használatot. Nagy előnyük továbbá, hogy viszonylag rövid idő alatt megszáradnak, így nem árasztanak kellemetlen szagot magukból.

A szállításuk borzasztó egyszerű, ráadásul a túlméretes száknyílásnak köszönhetően a tempós horgászat közben sem jelent gondot a kifogott halakat egy gyors és határozott mozdulattal a szákba juttatni. Ráadásul többféle méretben is rendelkezésre állnak, igazodva a változó körülményekhez és kívánalmakhoz.

Vadonatúj merítőfejeket is találsz a Garbolino 2022-es újdonságai között!

A Garbolino 2022-es újdonságainak számító és változó méretben rendelkezésre álló merítőfejek egyik lényeges sajátossága a meglehetősen sűrű szövés. Ez nyilván nem a véletlen műve, hanem azt hivatott elősegíteni, hogy a horog minél kevésbé akadjon bele.

Sőt, a method horgászatnál népszerűnek számító hajszálelőkés pecánál is extra segítség, hogy az elakadás esélye kisebb lesz, és nem kell tartani adott esetben a szakadástól sem. Azon túl, hogy a merítőfejek anyaga gyorsan száradó, a sűrű szövésnek köszönhetően a halak uszonyai is kisebb eséllyel akadnak meg bennük.

Ugyebár többféle méretben érhetők el, egytől egyig erősek és strapabírók, tehát a kisebb keszegekre történő pecák mellett akár a nagypontyos horgászathoz is találhatunk hozzáillő változatot.

(Szponzorált tartalom)